7.3 C
Braşov
AcasăSportConcordia Chiajna - FC Brașov 2-1: Erorile din defensivă, fatale pentru braşoveni

Concordia Chiajna – FC Brașov 2-1: Erorile din defensivă, fatale pentru braşoveni

l FC Brașov a ajuns la patru înfrângeri consecutive în campionat și rămâne în subsolul clasamentului

Concordia Chiajna a revenit de la 0-1 și s-a impus cu 2-1 în fața Brașovului, în ultimul meci al etapei a 11-a a Ligii 2. După o primă repriză în care cele doua echipe au jucat mai avântat, în partea secundă jocul a înghețat.
Andrei Șanta, la al doilea meci ca antrenor principal la FC Brașov, a surprins prin titularizarea, în premieră, a fundașului central Ivan Fustar, refuzat de fostul antrenorul Ilie Stan, dar și a lui Drăgoi pe postul de fundaș dreapta. În poartă a fost preferat Cezar Lungu. Meciul a început în ritm alert, cu ilfovenii mai insistenți, dar brașovenii au reușit să deschidă scorul încă din startul partidei după o fază fixă. Corner executat de Mihalcea, iar El Azzouzi (6) a reluat cu capul din 6 metri și a reușit să-l învingă pe Silveanu. Imediat, pe contraatac, Horia Popa a ratat șansa majorării scorului, sut din 10 metri lateral dreapta puțin pe lângă stâlpul din dreapta. Elevii lui Claudiu Niculescu au reacționat, iar Nini Popescu (11) a restabilit egalitate, după o nesincronizare în centrul defensivei brașovene. Același Nini Popescu i-a dat emoții lui Cezar Lungu, dar mingea a trecut puțin pe lângă stâlpul din stânga. Mihalcea a ieșit la rampă în minutul 20, cu un șut la colţul scurt, dar Silveanu a reușit să rețină.
Jocul a scăzut apoi în intensitate, dar pe finalul primei reprize gazdele au reușit să înscrie din nou prin Adrian Voicu (39), cel care a profitat de o noua gafă a fundașilor brașoveni.

Fustar, schimbat la pauză

La pauză, Șanta l-a lăsat la cabine pe Fustar și l-a trimis în teren pe Gherghe. Brașovenii au început mai curajos, dar Leonte și Horia Popa au fost neinspirati la ultima pasă, în timp ce Concordia a preferat în joc de așteptare. Roșu i-a dat, în două rânduri, ceva emoții lui Silveanu. Mult prea puțin pentru ca Brașovul să obțină un punct la Chiajna. FC Brașov: C. Lungu – Drăgoi, Fustar (Rob. Gherghe 46′), Al. Sabău, Dumbravă – Leonte (cpt.) – Horia Popa (71 Lascu), Rz. Iorga (Mitroi 81′), Vas. Constantin (Negrean 62′), Vl. Mihalcea (Iul. Roșu 62′) – El Azzouzi.

Șanta: „Băieții au luptat”

După joc, antrenorul echipei FC Brașov, Andrei Șanta, a spus că la golul al doilea la Concordiei trebuia să se dicteze fault.
„Am început bine jocul, am condus, apoi pe o greșeală a noastră ne-au egalat. La golul doi al lor a fost fault clar ca lumina zilei.
Băieții au luptat. Asta a fost să fie, acum trebuie să mergem înainte. Este păcat, pentru că puteam scoate mai mult din acest meci. Trebuie să muncim mai mult și sunt convins că vor veni și punctele și victoriile”, a spus Șanta.
FC Brașov a ajuns la patru înfrângeri consecutive în campionat și menține pe locul 16 cu doar 9 puncte. De cealaltă parte, trupa lui Claudiu Niculescu a revenit pe locul 3,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE