6.7 C
Braşov
AcasăMagazinEva Longoria, surprinsă în costum de baie la 46 de ani

Eva Longoria, surprinsă în costum de baie la 46 de ani

La 46 de ani, Eva Longoria se poate mândri că arată la fel de bine ca în tinerețe. Aflată în vacanță în Cabo San Lucas, Mexico, actrița din “Desperate Housewives” le-a oferit fotoreporterilor momentul perfect pentru a o fotografia în costum de baie, iar rezultatul nu a dezamăgit.
Deși este mama unui băiețel de trei ani, care îi ocupă tot timpul rămas după îndeplinirea îndatoririlor pe care le are în calitate de actriță și producătoare, Eva Longoria reușește să găsească timp și pentru a se menține în formă. Dovadă consta în fotografiile realizate de paparazzi, pe când actriță se afla la plajă cu fiul ei.
Îmbrăcată într-un costum de baie albastru, din două piese, Eva Longoria și-a etalat silueta clepsidră și abdomenul cu pătrățele în timp ce îl ajuta pe fiul ei Santiago să adune scoici din nisip.
Deși se confruntă și ea cu vergeturi și urme vagi de celulită, ca orice altă femeie, Eva Longoria se poate mândri că timpul a fost de partea ei, întrucât se bucură de un fizic de invidiat.
Din fotografii a lipsit soțul ei, José Bastón, președintele Televisa, cu care actrița s-a căsătorit în 2016 și cu care are un băiețel în vârstă de trei ani, Santiago Enrique Bastón. Anterior, Eva Longoria a trecut prin două căsnicii eșuate cu Tony Parket, între 2007-2011, și Tyler Christopher între 2002–2004.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE