2.6 C
Braşov
AcasăSportEchipa națională: S-a răzgândit selecționerul Mirel Rădoi?

Echipa națională: S-a răzgândit selecționerul Mirel Rădoi?

l Nicolae Dică susține că sunt peste 50% șanse ca Mirel Rădoi să rămână la cârma „tricolorilor“ și după cele două meciuri din preliminariile CM 2022 care au loc în luna noiembrie

Imediat după meciul cu Armenia, selecționerul Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea de pe banca naţionalei României. Secundul lui Rădoi la echipa națională, Nicolae Dică, a dezvăluit că acum selecţionerul a fost pus pe gânduri de reacţia jucătorilor naţionalei.

Ce șanse sunt ca Rădoi să rămână la națională

Întrebat care sunt şansele ca Mirel Rădoi să continue în funcţia de selecţioner al României şi după data de 14 noiembrie, atunci când îi expiră înţelegerea cu FRF, colaboratorul său, Nicolae Dică, a dat un răspuns surprinzător: „Oricum, ar fi peste 50%”, la Telekom Sport.

„Nu mă întoarce nimic, nici măcar soţia”

Imediat după victoria cu 1-0 cu Armenia, pe 11 octombrie, rezultat care a urcat România pe locul 2 în grupa J din preliminarii, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat că va părăsi echipa națională după ultimele meciuri din grupă, cu Islanda și Liechtenstein, programate în noiembrie. Cu două victorii în noiembrie, împotriva Islandei (11 noiembrie) și a selecționatei din Liechtenstein (14 noiembrie), România ar încheia grupa cu 19 puncte și ar avea locul 2 asigurat la baraj. „Plec după ultimele două meciuri din noiembrie. Contractul meu se încheie atunci. Chiar dacă ne calificăm, eu nu voi mai fi. Contractul se poate prelungi dacă eu vreau. Mi-e greu să cred că mă mai vrea cineva, mai ales după meciul din tur cu Armenia. Și dacă i se iau punctele Germaniei și ne califică pe noi, eu tot nu mai rămân. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea, echipa națională rămâne în continuare, să aduceți pe cine vreţi dumneavoastră. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță știau decizia mea. Nu mă întoarce nimic, nici măcar soţia”, a anunțat Mirel Rădoi. Întrebat dacă a avut vreo propunere pentru FRF pentru postul de selecționer, Mirel Rădoi a rostit râzând numele unuia dintre cei mai buni antrenori români. „Nu aș putea recomanda pe cineva în locul meu, dar cred că în afara de Olăroiu nu poate fi altcineva. Trebuie să îl întrebați pe el dacă vine. Glumesc. Eu mi-aș da nota 5, că am trecut clasa. Nu am rămas repetent!”, declara Mirel Rădoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE