4.9 C
Braşov
AcasăMagazinApariție rară: Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să fie băiat, e...

Apariție rară: Shiloh, fiica Angelinei Jolie care voia să fie băiat, e înapoi… fată

l Adolescenta are părul lung și a îmbrăcat o rochie midi

Actrița Angelina Jolie,acum în vârstă de 46 de ani, a fost în centrul atenției acum 2 zile la premiera filmului ”The Eternals”, în care are un rol principal. Fosta soție a lui Brad Pitt a fost însoțită de cinci dintre copiii ei, printre care și Shiloh, despre care diva de la Hollywood spunea că își dorește să fie băiat.
Potrivit Daily Mail, actrița a fost însoțită la premiera ”The Eternals” de cinci dintre copiii ei, Maddox, 20 de ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 15 ani și gemenii Vivienne și Knox, de 13 ani. Iar privirile nu au fost ațintite doar asupra Angelinei Jolie, ci asupra fiicelor ei, Zahara și Shiloh, care au îmbrăcat rochii modificate, pe care actrița le-a purtat în urmă cu câțiva ani. Ba mai mult, fanii din toate colțurile lumii n-au putut să nu observe că Shiloh, fiica actriței despre care spunea în urmă cu câțiva ani că își dorea să fie băiat și să i se spună John, este de nerecunoscut.
Mai exact, adolescenta în vârstă de 15 ani a renunțat la părul scurt și la hainele largi. În imaginile surprinse de fotografi, fiica actriței a purtat o rochie nude, midi, pe care a asortat-o cu niște balerini albi. Ba mai mult, adolescenta a ales să-și prindă părul într-un coc neglijent și a optat pentru un machiaj natural, ce i-a pus în valoare trăsăturile fizice.


Shiloh a vrut să devină băiat încă de la vârsta de patru ani

Shiloh a început să se îmbrace ca un băiețel încă de la vârsta de patru ani. Într-un interviu acordat de Angelina Jolie, în 2010, publicației Vanity Fair, aceasta vorbea despre preferința lui Shiloh de a se îmbrăca masculin și sublinia că pentru ea nu reprezintă o problemă acest lucru.
”Crede că este ca unul dintre frații ei. Brad și cu mine nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-și găsească singură drumul”, spunea Angelina Jolie, care într-un alt interviu a recunoscut franc: ”Vrea să fie băiat. Aşa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte lucruri băieţeşti şi crede că este unul dintre fraţii ei. Noi nu credem că trebuie să îi spunem cum să se poarte sau cum ar trebui să se simtă. Credem că ea trebuie să-şi găsească singură drumul. Cred că este fascinantă pentru deciziile pe care le ia. Şi niciodată nu aş fi genul de părinte care să forţeze copilul să fie ceva ce nu este. Cred că asta un exemplu prost de parenting.”, mai mărturisea Angelina Jolie.
Brad Pitt a declarat ulterior, într-un interviu acordat celebrei Oprah Winfrey în 2014, pe când Shiloh avea opt ani, că aceasta preferă să fie strigată John. Și-a ales numele pentru că îi plăcea povestea lui Peter Pan, iar John era unul dintre frații lui Wendy.
Shiloh este unul dintre cei șase copii ai actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt. Trei dintre ei sunt adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei sunt biologici, cei doi actori fiind părinții Shiloh-ei , născută în 2006 și ai gemenilor Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008. Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE