-3.1 C
Braşov
AcasăMagazinRomanița Iovan, în formă maximă la 57 de ani. Are aceeași siluetă...

Romanița Iovan, în formă maximă la 57 de ani. Are aceeași siluetă ca în tinerețe: „Ce păstrăm în interior nu se deteriorează”

Dacă străinii le au pe Cindy Crawford, Naomi Campbell sau Claudia Schiffer, supermodele care și astăzi, la peste 50 de ani, arată ca scoase din cutie, și România își poate întoarce privirea către Romanița Iovan. La 57 de ani, fostul model care și-a făcut o carieră ca designer vestimentar, se poate lăuda cu un trup ca tras prin inel. Subțire, înaltă și mereu aranjată, Romaniţa arată atât de bine pentru că face zilnic sport, dar şi pentru că mănâncă foarte sănătos. A renunţat la dulciuri, la carne şi la prăjeli, dar are și câteva secrete și trucuri de la care nu se abate. De exemplu, niciodată nu iese din casă nefardată și are mereu grjă să prindă șapte-opt ore de somn în fiecare noapte. “M-am autoeducat de mică cum să-mi îngrijesc pielea, corpul și mintea: rutina mea zilnică începe la prima oră a dimineții cu demachiat și hidratat față, în timp ce îmi beau cafeaua, continuă cu ora de sport și în final cu makeup-ul (începând de la 18 ani nu am ieșit niciodată din casă nefardată). Am un stil de viață sănătos, fără excese, fără alcool sau fumat și cu un somn de minim 7 – 8 ore pe noapte”, a mărturisit Romanița.
Mai mult, tinerețea este o stare de spirit, spune creatoarea de modă. Aceasta recunoaște că vârsta din buletin nu o deranjează și nici nu o încurcă în a se exprima cum își dorește și în a experimenta mereu lucruri noi. “Vârsta este doar un ambalaj, ceea ce păstrăm în interior nu se deteriorează odată cu trecerea timpului”, a mai spus aceasta.


Romanița Iovan, mândră de fiul ei. Albert calcă pe urme tatălui său

Romanița este mândra mamă a unui băiat de 15 ani, Albert. Adolescentul îi calcă pe urme tatălui său, regretatul Adrian Iovan, fiind pasionat de pilotaj și dornic să simtă adrenalină. Nu de avioane, ci de mașini, participând deja la curse și dorindu-și să devină profesionist în domeniu. Întrebată cum a reușit să creeze o legătură atât de bună cu fiul ei, Romanița a povestit într-o emisiune tv: “În primul rând trebuie să existe comunicare zi de zi. Copilul să îți devină prieten, iar mama să îi devină prietenă. Albert primește de la mine o informare și el gândește, trece prin fluxul minții, și până la urmă trage concluzia că am dreptate. Sau poate să fie invers”.
“Nu am apucături de adolescent. Cred că este o mamă foarte bună. Mă lasă să fac tot ce vreau, dar nici nu am așteptări foarte mari, cum ar fi să merg la petreceri”, a completat și Albert, prezent și el în studio.
„De fiecare dată am emoții și multe mame mă întreabă cum de am curaj. Este extraordinar să vezi cum se bucură și cum îi crește inima când are rezultate foarte bune. Și mai mult decât atât, eu nu aveam cum să îl opresc. Este clar că e în ADN-ul lui această dorință de adrenalină. Nu vreau să îl opresc în sportul ăsta cu auto. Îmi doresc să își îndeplinească visurile”, a mai declarat Romanița despre pasiunea fiului său pentru mașini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE