0.5 C
Braşov
AcasăMagazinSalma Hayek și fiica ei de 14 ani, de mână pe...

Salma Hayek și fiica ei de 14 ani, de mână pe covorul roșu de la premiera “The Eternals”

Premiera “The Eternals” a fost ocazia perfectă pentru ca cele mai cunoscute actrițe din film, Angelina Jolie și Salma Hayek, să vină alături de copii pe covorul roșu. Dacă Angelina a fost însoțită de cinci din cei șase copii ai săi, Salma a avut-o alături pe Valentina, unica ei fiică.
Salma Hayek și-a pus decolteul în valoare într-o rochie neagră, mulată și lungă, cu inserții aurii în zona crăpăturii de pe picior. A avut-o lângă ea pe unica sa fiică, Valentina Paloma Pinault, care are 14 ani și este aproape la fel de înaltă ca mama ei.
Adolescenta este deja foarte cochetă şi a început să aprecieze apariţiile în lumina reflectoarelor. Pentru apariția alături de celebra ei mamă, aceasta a ales să îmbrace o rochie cu buline.

Îți mulțumesc pentru că ești TU

Salma Hayek se mândreşte foarte mult cu fata ei. Tatăl Valentinei este miliardarul francez François-Henri Pinault, cu care Salma s-a căsătorit în 2009. Actriţa mexicană s-a chinuit mult să devină mamă şi a reuşit să o aducă pe lume pe fetiță abia la vârsta de 41 de ani. Sarcina a fost foarte dificilă, deoarece vedeta a suferit de diabet gestaţional.
“Fetița mea prețioasă, ești totul pentru mine! Binecuvântată fie ziua în care ai apărut în viața mea! La mulți ani, Valentina! Îți mulțumesc pentru că ești TU!”, a scris actrița pe Instagram în septembrie, când Valentina a împlinit 14 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE