4.8 C
Braşov
AcasăSport”Eu sunt patron şi am ordonat asta!” Gigi Becali nu se dezminte!

”Eu sunt patron şi am ordonat asta!” Gigi Becali nu se dezminte!

l Patronul lui FCSB nu a mai rezistat şi a transmis un mesaj clar pentru antrenorul Edi Iordănescu

Chiar dacă FCSB are 6 victorii consecutive cu Edi Iordănescu antrenor, Gigi Becali a declarat că nu este mulțumit de jocul echipei. Aceste afirmaţii nu ar fi fost pe placul antrenorului Edi Iordănescu, iar între cei doi ar fi izbucnit un conflict.

„Ordinul meu este: Mingea la mine!“

Gigi Becali a avut un mesaj clar şi a spus că el e patronul şi nu îl interesează să câştige. El vrea ca echipa lui să deţină posesia.  ”Am spus aşa: Nu sunt mulţumit de joc, dacă nu aş fi spus, aş fi fost mincinos. Nu am jucat cum îmi place mie. Pe mine mă interesează posesia. Le-am spus tuturor antrenorilor şi lui Edi. Mingea la mine, asta e dorinţa mea. Nu vreau să câştig campionatul! Eu sunt patron şi vreau să fie mingea la mine. Ordinul meu este: Mingea la mine! Dacă nu câştigi meciul, dar ai mingea, este bine. Mie-mi place ce e frumos în viaţă. Sunt nemulţumit de joc, dar nu am probleme, pentru că vor veni Tănase, Coman şi Tavi Popescu, care vor face ca mingea să fie la mine. Dacă nu-l ai pe Tănase în teren, ai o problemă. Când e el în teren, nu mi-e frică de nimeni. Între mine şi Edi nu e nicio tensiune, dar dacă mingea nu va fi la mine, oricare ar fi antrenorul meu, eu voi fi nemulţumit”, a declarat Gigi Becali, la PRO X.


Glume cu Ronaldo Deaconu

Fotbalistul Ronaldo Deaconu (24 de ani) a impresionat şi în ultimul meci jucat între Gaz Metan şi Dinamo, scor 2-1, atunci când a decis jocul cu două reușite de excepție. S-a vehiculat că Gigi Becali ar fi interesat de Deaconu, însă patronul lui FCSB a mărturisit că totul depinde de Edi Iordănescu. „A fost o glumă cu Deaconu! Mi-au spus că îl cheamă şi Andrei, iar eu, atunci, am spus că dacă îl cheamă aşa, îl luăm. Toate cuvintele mele sunt răstălmăcite, d-asta nici nu mai vreau să intru în direct. Nici nu-l cunosc pe băiat, ştiu doar că tatăl său este ofiţer la SRI. În iarnă, am vorbit cu oamenii să-l studieze. Eu nu-l ştiu, dar dacă îl vrea Edi, întrebaţi-l pe el. Nu este un jucător pe care să-l iau eu. Eu când iau, iau ceva de excepţie, cum îmi place mie!”, a declarat Gigi Becali, la Pro X. Mijlocaşul a mai evoluat la ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, HNK Gorica şi Sepsi OSK.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE