-0.6 C
Braşov
AcasăSportRapidiștii, premiați după victoria cu liderul CFR

Rapidiștii, premiați după victoria cu liderul CFR

Rapid a oprit seria de cinci meciuri fără victorie în Liga 1 și a învins campioana CFR Cluj cu 2-0. La finalul partidei de la Mioveni, Daniel Niculae, președintele Rapidului, a ținut să-i felicite pe jucători și pe membrii staff-ului tehnic pentru victorie și a transmis că echipa a reușit „meciul perfect” cu CFR Cluj.
„Felicit staff-ul tehnic și jucătorii, au jucat cu multă ambiție, dăruire, asta aș vrea să văd la fiecare meci al Rapidului. Am jucat bine, am avut ocazii, evident că au fost și momente mai puțin bune, pe care sperăm să le îndreptăm. Realistic vorbind, Rapidul este o echipă nou promovată. Vrem să readucem suporterii pe stadion, iar pentru asta trebuie să le oferim spectacol fotbalistic. Noi încercăm să construim, să avem ocazii, să le fructificăm și să câștigăm. În seara asta, cred că am făcut un meci perfect. N-ai cum să câștigi în fața campioanei dacă nu ești la 100%. CFR are jucători foarte buni, dar cred că noi am compensat prin dăruire, prin ambiție. Trebuie să rămânem modești. Am dovedit că, dacă muncești cu adevărat, vei fi recompensat”, a declarat Daniel Niculae, la finalul partidei.
În același timp, Daniel Niculae a dezvăluit că fotbaliștii Rapidului au avut promisă și o primă pentru meciul cu CFR Cluj. „A existat o primă, au mai existat de-a lungul acestui sezon. Cât suntem bine, trebuie să fie toată lumea mulțumită. Chiar și fără primă, la fel ar fi arătat echipa”, a anunțat Daniel Niculae.
Datorită victoriei cu CFR Cluj, Rapid a ajuns la 21 de puncte acumulate în 12 runde și ocupă a cincea poziție a ierarhiei. Runda viitoare, formația lui Mihai Iosif o va întâlni pe Dinamo, duel programat pe 23 octombrie, de la ora 20:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE