-3.1 C
Braşov
AcasăMagazinKate Middleton, fabuloasă acum 2 zile într-o rochie Alexander McQueen pe care...

Kate Middleton, fabuloasă acum 2 zile într-o rochie Alexander McQueen pe care a mai purtat-o și în 2011!

Ducele și Ducesa de Cambridge au avut o apariție elegantă cu ocazia primei ceremonii de acordare a premiilor Earthshot, care a avut loc duminică la Palatul Alexandra din Londra. Prințul William, prin The Royal Foundation, va acorda anual, începând din 2021, câte 1 milion de lire sterline către cinci activiști și antreprenori de mediu.
În acord cu tema evenimentului ecologic, Kate Middleton a scos din dulap o rochie în stil grecesc Alexander McQueen creată în 2011, purtată cu o centură aurie, pentru a accentua talia. Ducesa, care a urcat pe scenă pentru a anunța unul dintre câștigători, a mai purtat rochia respectivă și la un eveniment BAFTA, în primul său turneu regal.
Prințul William a purtat pantaloni negri și un sacou de catifea verde-negru peste o maletă neagră. La ceremonie au cântat Ed Sheeran, Coldplay, KSI, Yemi Alade și Shawn Mendes (despre care nu se știe cât au încasat cu această ocazie); concertul Coldplay a fost alimentat de energia produsă de 60 de bicicliști. În plus, niciun invitat nu a fost transportat cu avionul pentru a participa la eveniment, s-a respectat o politică paper-free, iar mâncarea oferită oaspeților a fost pe bază de plante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE