2.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovApelul primarului din Săcele către concetățenii săi: Spitalul municipal este plin de...

Apelul primarului din Săcele către concetățenii săi: Spitalul municipal este plin de pacienți COVID. Doar prin imunizarea în masă putem face pași spre o viață normală

Spitalul municipal Săcele este arhiplin, cu pacienţi cu COVID-19, spune primarul din Săcele, Virgil Popa, care susţine că valul 4 al pandemiei a lovit din plin localitatea. În acest context, edilul de la Săcele a lansat și un mesaj către concetățeni, să respecte regulile de distanțare impuse de autorități dar și să accepte să se vaccineze.
„Din păcate, nici Municipiul Săcele nu este ocolit de valul 4, iar numărul de îmbolnăviri cu COVID-19 crește în fiecare zi, Spitalul Municipal Săcele fiind arhiplin cu pacienți bolnavi de COVID. Astăzi, incidența la Săcele este de 5.64 cazuri/mia de locuitori (date valabile vineri, 15.10.2021) și ne îndreptăm spre pragul de 6 cazuri/ mia de locuitori, prag ce va consta în introducerea de restricții dure pentru cei nevaccinați”, le-a transmis Virgil Popa concetățenilor săi. Ca administrație locală, Primăria Săcele a făcut demersurile necesare pentru a veni în sprijinul săcelenilor și a comunităților din jur. Pe lângă centrul de testare, la Policlinica Municipiului Săcele a fost amenajat și un centru de vaccinare unde săcelenii se pot imuniza cu toate cele 4 tipuri de vaccin: Pfizer, Moderna, AstraZeneca și Johnson&Johnson. „Doar prin imunizarea în masă putem face pași spre o viață normală. Vă îndemn să vă vaccinați și să le recomandați rudelor, prietenilor, vecinilor să se vaccineze. Revenirea la normalitate depinde de fiecare dintre noi”, a mai spus primarul Virgil Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE