0.3 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Chec cu cafea

Ingrediente: 1 cană făină, 3/4 cană de zahăr, 1,5 linguri de cafea instant, 2 lingurițe unt topit, 1 lingură ulei, 1 linguriță praf de copt, 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu, 1/2 cană de lapte.
Preparare: Într-un castron, puneți zahărul, untul, uleiul, cafeaua și amestecați bine. Apoi adăugați praful de copt și bicarbonatul de sodiu, bateți și lăsați să se odihnească 5 minute. Apoi adăugați făina și incorporați ușor. În cele din urmă, adăugați lapte și omogenizați. Preîncălziți cuptorul la 185 C. Puneți hârtie de copt într-o tavă și turnați compoziția. Coaceți timp de 35 de minute la 170 C. Lăsați să se odihnească timp de 10 minute, tăiați și serviți.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 15 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE