10.8 C
Braşov
AcasăMagazinO emisiune pamflet: „Florin Călinescu Show”, din 19 octombrie, la Prima TV

O emisiune pamflet: „Florin Călinescu Show”, din 19 octombrie, la Prima TV

Florin Călinescu va avea din 19 octombrie la Prima TV „Florin Călinescu Show”, o emisiune pamflet, definită de comedie și satiră. La „Florin Călinescu Show” vor fi și invitați din diverse domenii: politic, sportiv, monden, social sau artistic.
Muzica va fi live în noua emisiune a lui Florin Călinescu și va fi realizată de orchestra condusă de compozitorul Virgil Popescu. Potrivit libertatea.ro, „Florin Călinescu Show” se vrea a fi o emisiune care să aducă o altă perspectivă asupra actualității.
Telespectatorii vor putea intra în direct și va fi și un concurs cu premii în bani sau în obiecte. Valoarea premiului în bani pe care fiecare participant îl poate câștiga într-o ediție a emisiunii este de 10.000 de euro. Pe lângă acest concurs, se va desfășura și o competiție destinată talentelor deosebite prezentate în emisiune pe care telespectatorii sunt îndemnați să le voteze printr-un sms, pentru a putea desemna un câștigător.
Emisiunea „Florin Călinescu Show” va fi difuzată din 19 octombrie, în fiecare zi de marți, miercuri și joi, de la ora 20.00, la Prima TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE