8.9 C
Braşov
AcasăMagazinViorica de la Clejani, după COVID: „Am fost o proastă, în viața...

Viorica de la Clejani, după COVID: „Am fost o proastă, în viața mea nu mă mai iau după lume”

Viorica de la Clejani a povestit, recent, că a trecut printr-un coșmar cât timp a fost internată la Spitalul Matei Balș. Cântăreața s-a infectat cu noul coronavirus și a avut nevoie de 10 zile de spitalizare, deoarece boala i-a afectat unul dintre plămâni în proporție de 30%. Femeia nu era vaccinată și nici nu credea în gravitatea acestei boli până să o lovească. Artista a recunoscut că „până în ultima clipă” nu a crezut că există această boală. Ea a mărturisit în cadrul unui interviu la începutul acestui an că nu se va vaccina decât dacă va fi obligată, pentru că „e de ajuns să te îmbraci bine ca să nu răcești”.
”Dacă sunt obligată să mă vaccinez, mă vaccinez. Dar dacă a durat 18 ani să faci un vaccin pentru hepatită, asta e o gripă. Nu se mai numește gripa aia veche, este COVID-19. Eu nu cred în așa ceva. Te îmbraci bine, nu răcești”, declara Viorica din Clejani în ianuarie anul acesta. După ce s-a îmbolnăvit…și-a schimbat opinia: ”Când am văzut masca aia de oxigen pe față… aoleu, Ioniță, m-am dus dracu. Mă omoară ăștia pe aici. Masca de oxigen nu te omoară, așa cum spun oamenii. Așa credeam. Salut toți medicii care au avut grijă de mine. Îmi cer scuze față de mine, că am fost o proastă, față de doctori, care au studii. Aștept să treacă 3 luni și mă vaccinez”, a mai spus Viorica de la Clejani. Cântăreața spune că a rămas marcată de ce a văzut în spital: „o fată de 30 de ani care a decedat, din păcate. Am văzut cum puneau oamenii în saci, trăgeau fermoarul ăla și gata. Altul care abia mai respira, în timp ce altcineva țipa”.
La rândul lui, Ioniță de la Clejani mărturisește că a trăit cele mai grele clipe din viața lui cât timp soția lui a fost internată în spital. ”Am avut o experiență pe care nu i-o doresc nimănui. Mi-a fost foarte greu în momentul în care am ajuns la spital cu ea, forțată, pentru că Viorica nu credea în acest virus. Două săptămâni s-a tratat acasă, cu antibiotice și tot felul de pastile, tușea foarte tare, nu mai mânca deloc, stătea doar în pat, avea febră. Credea că e o răceală, nu s-a gândit că e COVID. A făcut un test rapid din farmacie, dar a fost negativ. Am dus-o forțat la spital pentru că starea ei era din ce în ce mai rea”, povestește Ioniță, care s-a vaccinat anti-COVID, spre deosebire de soția lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE