3.6 C
Braşov
AcasăMagazinShannen Doherty, imagini sfâșietoare surprinse în cele mai grele momente: "Poate așa...

Shannen Doherty, imagini sfâșietoare surprinse în cele mai grele momente: „Poate așa vom fi mai familiarizați cu felul în care arată cancerul!”

Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în ”Beverly Hills 90210”, a făcut publice imagini sfâșietoare din timpul luptei cu cancerul. ”Umorul m-a ajutat să trec prin ceea ce părea imposibil.”, a scris ea în dreptul fotografiilor care au făcut înconjurul lumii. Diagnosticată cu cancer în stadiul patru, Shannen Doherty, în vârstă de 50 de ani, a mărturisit că va lupta până în ultima clipă cu boala care o macină de ani de zile.
Acum, însă, ea a făcut publice imagini din timpul luptei cu cancerul, din dorința de a marca Luna Cancerului de Sân.
”E totul drăguț? Nu, dar acesta este adevărul și dorința mea este că dacă voi împărtăși asta cu voi vom deveni mai educați, mai familiarizați cu felul în care arată cancerul.”, a mărturisit actrița, care a continuat: ”Sper că prin aceste imagini voi încuraja femeile să-și facă mamografii, să meargă la controalele anuale.”, a mai spus ea.
Într-o imagine făcută publică pe contul personal de socializare, actrița apare întinsă în pat, îmbrăcată într-o pijama colorată, în timp ce în alta are un tampon nazal pentru a stopa sângerarea.

”În 2015 am fost diagnosticată cu cancer mamar. Am făcut mastectomie, chimioterapie și radioterapie. M-am confruntat cu multe sângerări de la chimioterapie. Mai mereu eram obosită.”, a mărturisit Shannen, care a dezvăluit că îmbrăca pijamale colorate pentru a-și îmbunătăți starea de spirit.

Shannen Doherty: ”Soțul meu spune că nu ați ști niciodată că am cancer”

Shannen Doherty, care a fost diagnosticată cu boala crâncenă pentru prima dată în 2015, a vorbit despre cum simte că are o responsabilitate, ca persoană publică, să vorbească despre diagnosticul său și să încerce să-i educe pe oameni în legătură cu ceea ce presupune cancerul de sân în stadiul IV.
Simt că am o responsabilitate în viața mea mai publică, pe care o separ de viața mea ca actriță… să vorbesc despre cancer și poate să educ mai mult oamenii și să le spun acestora că persoanele cu cancer în etapa 4 sunt foarte vii și foarte active, “ a spus ea reporterilor. ”Soțul meu spune că nu ați ști niciodată că am cancer”, a adăugat Doherty, care este căsătorită cu fotograful Kurt Iswarienko din 2011. „Nu mă plâng niciodată cu adevărat. Nu prea vorbesc despre asta. Face parte din viața mea în acest moment.”
Shannen Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, a intrat în remisie doi ani mai târziu, dar a dezvăluit în 2020 că boala ei a revenit în stadiul 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE