5.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovNu ai mască? Nu pornește autobuzul RAT

Nu ai mască? Nu pornește autobuzul RAT

Din cauza creșterii alarmante a incidenței Covid 19 în municipiul Brașov, conducerea companiei RATBV a luat în discuție posibilitatea de a nu mai porni autobuzele în situațiile în care călători care nu poartă masca de protecție urcă în autovehicule.
„Este o ipoteză de lucru, pentru că observăm că lumea nu ascultă solicitările noastre de a purta măștile de protecție, iar până când sunt contactați cei de la Poliția Locală călătorii respectivi coboară și nu pot fi amendați”, a declarat directorul interimar al companiei, Marian Geman. În altă ordine de idei, RATBV va monta încă două staţii de încărcare a autobuzelor electrice la sediul său de pe strada Hărmanului, acolo unde este parcată şi o mare parte din flotă dar şi atelierele de întreţinere şi reparaţii ale autobuzelor. În acest sens, operatorul de transport public din Braşov a lansat licitaţia pentru proiectarea tehnică şi execuţia lucrărilor pentru amenajarea a două platforme unde vor fi montate cele două staţii, contractul fiind estimat la 56.715 lei fără TVA. Contractul are în vedere atât realizarea celor două platforme, cât şi a racordurilor la reţelele electrice. Firma care va câştiga licitaţia are la dispoziţie maxim două luni pentru a face aceste platforme pentru staţiile electrice de încărcare, fără a fi luate în calcul perioadele necesare obținerii autorizațiilor și avizelor.

2 COMENTARII

  1. La mall in Sfântu Gheoghe daca nu ai masca, iti ofera o mască gratis!
    Luati exemplul de la ei! O mască costa 0,20 lei. Soferii sa aiba masti sa dea la calatorul fara masc! Fiti oameni!
    Pentru nimic faceti circ!
    Autobuzele de ce nu respecta programul!, trec cu 4-5 minute inainte de programl scris pe tablele de pe stâlpi.

  2. O măsură bună!!..În special pentru cretini,adică elevi!..uitați-vă pe linia 5 ,..de la stația complex studențesc pana la informatică niciun cretin nu are mască…a se citi elev,student.. !!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE