AcasăComunicateComunicat de presă: Anunț de presă privind finalizarea implementării proiectului grant...

Comunicat de presă: Anunț de presă privind finalizarea implementării proiectului grant pentru capital de lucru pentru E.A.V. PRODSERV S.R.L.

Data publicării: 12.10.2021

E.A.V. PRODSERV SRL, cu sediul in Brașov, localitatea Predeal, str. Teleferic, nr.13B, anunta finalizarea implementării proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor, IMM-uri cu activitate conomica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa 2” proiect nr RUE 4473 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.
Proiectul s-a derulat pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE BRAȘOV, respectiv 01.04.2021.
Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea E.A.V. PRODSERV SRL
Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:
-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,
-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 60 176,7975 (valoarea totala) din care : 52 327, 65 lei valoarea financiara nerambursabila Grant Capital de lucru si 7849,1475 lei contribuției proprii echivalenta cu 15% din valoarea grantului nerambursabil.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

COMPETITIVI IMPREUNA

Persoană de contact: