8 C
Braşov
AcasăSportȘi-au strâns mâna: FC Brașov. Discuție Coliban – Ilie Stan

Și-au strâns mâna: FC Brașov. Discuție Coliban – Ilie Stan

Autor: Adi MARICA

l Fostul antrenor al lui FC Brașov a plecat, miercuri seara, din Brașov, după ce a discutat cu primarul Allen Coliban

Demis luni de către președintele Ioan Mărginean, Ilie Stan a fost în centrul atenției marți dimineața când i-a fost blocat accesul la antrenament de către bodyguarzi.

„Da, am discutat cu primarul“

Miercuri, Ilie Stan a discutat cu primarul Allen Coliban, iar seara și-a făcut bagajele și a plecat acasă. „Da, am discutat cu primarul Allen Coliban pentru că mi s-a părut normal să vorbesc cu dânsul despre tot ce s-a întâmplat în ultima vreme. Mi-a promis că FC Brașov îmi va respecta clauzele contractuale. Mi-a mulțumit și mi-a spus că, dacă nu m-aș fi implicat în această vară, acest proiect poate nu ar fi demarat. Pot spune că am rămas în relații foarte bune cu dânsul, este un om echilibrat care vrea să facă ceva pentru fotbalul brașovean. Pentru asta are nevoie de oameni corecți, ceea ce în ziua de astăzi, în România, sunt foarte puțini în toate domeniile de activitate. Îmi pare rău că nu am reușit mai mult la Brașov și că nu am avut rezultatele pe care toată lumea le aștepta. Mi-a fost foarte greu să facem acest proiect pe repede înainte. Chiar nu poți face minuni peste noapte. Le mulțumesc jucătorilor, celor din staff-ul meu tehnic, dar și lui Marian Constantinescu e cel care, în scurt timp, a rezolvat multe probleme organizatorice la echipă. De mulți ani nu am avut așa colaboratori profesioniști și dornici să facă performanță“, a spus Ilie Stan.

„A venit marele Mărginean! Ei vor să aibă combinații cu impresarii!”

Marți seara, Ilie Stan a intrat în direct la Digi Sport, iar o declarație a antrenorului ridică multe semne de întrebare. Ținta Limoniu. Stan a lăsat să se subînțeleagă faptul că acesta ar face jocul unor impresari și pe baza acestor legături el nu mai avea cum să controleze echipa în totalitate. „Totul s-a schimbat când a venit domnul Mărginean, marele Mărginean. Atâta timp cât președinții vor să facă totul la echipă, să aibă combinațiile lor cu impresarii… Iată că, la Brașov, a reușit ce și-a propus“, a spus Ilie Stan la Digi Sport.

Ping -pong cu antrenorul

Pentru postul de antrenor rămas liber după demiterea lui Ilie Stan se duc lupte acerbe în culise. Astfel, Mărginean vrea să-și impună antrenorul. „Noi vrem să aducem un antrenor pe modelul nostru“, anunța Mărginean. Varianta Călin Moldovan, susținută, în special, de Sebastian Bădulescu nu este însă pe placul lui Mărginean. Călin Moldovan a fost văzut ieri, la sediul clubului unde a discutat cu Limoniu. Se pare că cele două părți nu au ajuns la un acord. Cel mai probabil, Mărginean a dorit doar să tatoneze terenul, mai ales că nu a renunțat la ideea de a-și impune antrenorul. Ieri, înaintea antrenamentului, Mărginean a discutat cu jucătorii în vestiar și le-a transmis că, cel mai probabil, la amicalul cu Sepsi, în tribune va fi și antrenorul dorit de FC Brașov!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE