4.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Friptură la cană de lut

Ingrediente: 300 g carne de porc cu puţină grăsime; 2 cartofi potriviţi; o mână de aluat de pâine. Preparare: carnea se aşează pe fundul cănii de lut. Deasupra se aşează cartofii curăţaţi şi tăiaţi felii. Se condimentează după gust şi se acoperă totul cu aluatul. Se dă cana la cuptor şi se lasă până când pâinea este rumenită. Se serveşte din cană luându-se pâinea de deasupra, aceasta fiind coaptă şi cu miros de friptură şi cartofi prăjiţi.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 8 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE