8.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Aperitiv de iarnă cu vinete şi gogoşari

Ingrediente: 3 kg vinete, 3 kg gogoşari, 1/2 l ulei, oţet, apă, piper boabe, sare
Preparare: Se curăţă vinetele, se spală şi se taie rondele. Se curăţă gogoșarii şi se taie în cuburi mici. Se prăjesc legumele în ulei până prind o crustă aurie. Se spală şi se opăresc borcane mici. Apoi se face o soluție: la 1 l de oţet se adaugă 1 1/2 l de apă, 10 gr. piper boabe si 75 gr. sare şi se fierbe în clocote 5 minute. În fiecare borcan, se pun straturi succesive de vinete și gogoșari și se completează cu soluția de oțet și ulei în care s-au prăjit legumele. Se închid ermetic borcanele şi se fierb pe baia de aburi, 30 de minute.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 7 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE