10.8 C
Braşov
AcasăSportScandal la FC Brașov: Ilie Stan, blocat de bodyguarzi să intre...

Scandal la FC Brașov: Ilie Stan, blocat de bodyguarzi să intre pe stadion!

Autor: Adi MARICA

l Antrenorul nu s-a împăcat cu vestea demiterii
l Ilie Stan a fost blocat de bodyguarzi să intre la stadion

Se întâmplă în România! Pe modelul CFR Cluj – Marius Șumudică, FC Brașov a procedat asemănător cu Ilie Stan. , Antrenorul demis luni dimineața de președintele Ioan Mărginean s-a prezentat luni după amiază la stadion și a condus antrenamentul. Oficialii clubului, Șerban Moraru și Mugurel Buga au dorit să-i înmâneze decizia de demitere, însă antrenorul i-a ignorat!

„Nu sunteți pe listă!“

Ilie Stan a avut parte de o surpriză de proporții ieri dimineață când s-a prezentat la stadionul Tineretului pentru a conduce antrenamentul. Antrenorul a fost oprit la intrarea în stadion de către reprezentanții unei firme de pază. „Nu sunteți pe listă! Noi avem o notificare prin care sunteți suspendat. Chiar nu avem nicio vină! Dacă aveți nelămuriri, luați legătura cu cei din conducere!”, i-au transmis reprezentanții firmei de pază antrenorului.

„Ce, am furat ceva?“

Lui Ilie Stan nu i-a venit să creadă că nu i se permite accesul la stadion și a dialogat cu bodyguarzii. „Eu vin la serviciu! Ce, am furat ceva? Acest proiect este făcut pe munca mea și a colegilor mei! Cine e domnul Mărginean? Aici decide primarul! Este incredibil ce se întâmplă! Să-ți bați joc de un om care a muncit aici două luni de zile cu băieții ăștia, unde am fost și doctor și maseur și bucătar și să vii acum și să mă dai afară! Unde suntem? E un proiect pe 3 ani de zile! Este inadmisibil așa ceva, suntem în România, o țară civilizată! Cum este posibil să fii demis prin e-mail? Unde suntem? Să-ți bați joc în asemenea hal!” , a spus Ilie Stan, care și-a făcut cruce în mai multe rânduri.


Și-a luat la revedere de la jucători

Ilie Stan a primit, totuși, permisiunea să-și ia „la revedere“ de la jucători în holul de la intrare. „Ceea ce mi se întâmplă este inadmisibil. Băieți, eu vă mulțumesc pentru tot! Să fiți puternici pentru că societatea românească de astăzi distruge totul“, le-a transmis Stan jucătorilor, după care a plecat de la stadion.

Finalul coșmarului pentru Fustar

Antrenamentul a fost condus de antrenorul de portari Andrei Șanta și de antrenorii secunzi Romeo Surdu și Casian Maghici. La ședința de pregătire a fost prezent și fundașul croat Ivan Fustar. Croatul a semnat la începutul lunii septembrie un contract cu FC Brașov, însă nu a fost dorit de Ilie Stan care a motivat că are destui fundași centrali. Cum Fustar nu a fost primit la antrenamentele echipei, deși are unul dintre cel mai mari contracte, acesta s-a pregătit până acum singur. Întrebat luni dacă revine la echipă, Fustar a spus doar că „abia aștept“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE