10.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Pui tandori

Ingrediente: 4 ling. iaurt, 2 ling. pastă de roşii, 1 linguriţă ghimbir ras, 3 căţei de usturoi pisaţi, 1/2 ling. muștar, 1/2 linguriţă boia iute, 1 linguriţă boia dulce, 1 linguriţă chimen, 1 linguriţă coriandru, 1 kg pulpe de pui

Preparare: Pulpele de pui se spală și se crestează. Se condimentează cu sare şi piper. Se prepară marinata din ingredientele de mai sus. Se pun pulpele într-o pungă, se pune marinata peste ele şi se lasă la rece pentru o oră. Se pun apoi pulpele marinate pe grătar, se întorc după 20 min și se mai lasă 15 min. Puiul Tandori se serveşte cu sos de iaurt cu mentă.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 6 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE