8 C
Braşov
AcasăMagazinFrumoasele din seria Bond: Cine au fost de-a lungul anilor cuceritoarele fete...

Frumoasele din seria Bond: Cine au fost de-a lungul anilor cuceritoarele fete Bond din franciza cu cel mai cunoscut spion (2)

l 007, un agent cu licență pentru a iubi

007 nu este doar cel mai cunoscut spion de pe marile ecrane, dar și agentul cu licență pentru a iubi. James Bond a avut de-a lungul anilor la brațul său unele dintre cele mai frumoase femei din lume, puternice și provocatoare. Au fost doar șase actori care l-au jucat pe Bond până acum și toți au avut ca partenere probabil cele mai cuceritoare dive din anii respectivi. Monica Belucci, Jane Seymour, Ursula Andress, Halle Berry, Eva Green sunt doar câteva dintre celebrele Bond Girls. Mai jos, a doua galerie a fetelor Bond ( prima în ediția de ieri a cotidianului Monitorul Expres) care au încântat privirile cinefililor.

Maud Adams

Actrița și modelul suedez a jucat două fete Bond. În The Man with the Golden Gun (1974) și în Octopussy (1983).

Halle Berry

Giacinta „Jinx” Johnson este un personaj fictiv din franciza James Bond, care apare pentru prima dată în Die Another Day. Rolul este interpretat de Halle Berry. Este prima fată Bond afro-americană. Berry a primit numeroase aprecieri și este una dintre cele mai lăudate Bond girls din franciză.

Rosamund Pike

Actrița britanică Rosamund Pike a intrat pentru prima dată în atenția tuturor când a jucat-o pe Miranda Frost, în Die Another Day.

Carole Bouquet


Bouquet este cunoscută pentru rolul Melina Havelock alături de Roger Moore în 1981, în For Your Eyes Only. A fost ani de zile imaginea Chanel No 5.

Famke Janssen, Izabella Scorupco

Goldeneye. Famke Janssen, Pierce Brosnan, Izabella Scorupco, 1995. Profimedia
Famke Janssen și Izabella Scorupco au apărut în Goldeneye, în 1995, peliculă în care Bond a fost Pierce Brosnan. Născută în Olanda, Famke a jucat multe roluri de femeie fatală de-a lungul carierei sale. Cel care a ajutat-o să răzbească la Hollywood a fost cel al Xeniei Onatopp din „Golden Eye”.

Teri Hatcher


Teri Hatcher și Pierce Brosnan au jucat împreună în Tomorrow Never Dies, dar nu s-au înțeles mai deloc. Colaborarea nu a fost deloc una ușoară.

Denise Richards, Sophie Marceau


Lansat în 1999, „The World Is Not Enough” a avut un succes uriaș, iar Denise a avut un rol esențial în victoria obtinuta de film la box-office. Pe marile ecrane a interpretat rolul doctorului Christmas Jones alături de Pierce Brosnan.

Carey Lowell

Carey a fost Pam Bouvier în filmul cu agentul 007, „Licence to Kill” în 1989.

Tanya Roberts

Roberts a apărut ca Bond girl, în rolul geologul Stacey Sutton, în A View to a Kill (1985) cu Roger Moore. Prima alegere pentru acest personaj a fost Priscilla Presley. În urma acestei prestații, Roberts a fost nominalizată la un al doilea premiu Zmeura de Aur.

Eva Green

Se spune că e una dintre cele mai frumoase actrițe cu ochi verzi. Eva Green a dat viață pe marile ecrane superbei Vesper Lynd, până atunci singura iubire adevărată din viața lui James Bond. A jucat în „Casino Royale” alături de Daniel Craig.

Stephanie Sigman

Actrița mexicană Stephanie Sigman este Estrella  în „Spectre”, a treia fată Bond din film, alături de Léa Seydoux și Monica Bellucci.

Berenice Marlohe

Deși nu a apărut foarte mult pe marile ecrane, frumoasa Berenice Marlohe a facut senzație în „Skyfall”. Ea a jucat-o pe Severine, o prezență a feminină superbă care reușește să se transforme într-o slăbiciune pentru agentul 007. Partenerul ei a fost Daniel Craig.

Articolul precedentCugetări
Articolul următorCe urmează? Guvernul Cîțu a fost demis

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE