6.4 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Tăieţei cu sos dulce şi pui

Ingrediente: 400 g piept de pui, cimbru uscat şi măcinat, 400 g tăieţei, 150 g unt, sare, piper, ulei pentru prăjit, 300 g sos de tomate, 1 linguriţă miere, 10 g parmezan, pătrunjel verde
Mod de preparare: Se spală pieptul de pui, se taie cubuleţe care se condimentează cu sare şi piper şi se prăjesc în ulei încins. După ce au căpătat o crustă aurie, se scot şi se scurg de ulei. Între timp, se pun tăieţeii să fiarbă în apă cu sare. Separat, se topeşte untul, se adaugă cimbrul, mierea şi sosul de tomate. Se lasă să clocotească şi, după ce a scăzut, se ia de pe foc. Pastele se servesc cu bucăţelele de pui şi sosul dulceag. Se ornează cu parmezan ras şi pătrunjel verde

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 5 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE