6.9 C
Braşov
AcasăMagazinFrumoasele din seria Bond: Cine au fost de-a lungul anilor cuceritoarele fete...

Frumoasele din seria Bond: Cine au fost de-a lungul anilor cuceritoarele fete Bond din franciza cu cel mai cunoscut spion (1)

l 007, un agent cu licență pentru a iubi

007 nu este doar cel mai cunoscut spion de pe marile ecrane, dar și agentul cu licență pentru a iubi. James Bond a avut de-a lungul anilor la brațul său unele dintre cele mai frumoase femei din lume, puternice și provocatoare. Au fost doar șase actori care l-au jucat pe Bond până acum și toți au avut ca partenere probabil cele mai cuceritoare dive din anii respectivi. Monica Belucci, Jane Seymour, Ursula Andress, Halle Berry, Eva Green sunt doar câteva dintre celebrele Bond Girls. Mai jos, o galerie a fetelor Bond, încă de la primele lung-metraje ale francizei, care au încântat privirile cinefililor. Vom prezenta, de-a lungul zilelor următoare, toate actrițele care au fost alese drept partenere pentru 007.

Ursula Andress

Ursula a jucat rolul Honey Ryder în Dr.No, primul film cu spionul Bond, în 1962. Agentul 007 a fost regretatul Sean Connery.
Această imagine cu Ursula Andress este creditată drept cea mai emblematică fotografie în care o actriță apare în bikini, dar și un moment de referință în cinematografie și istoria modei.

Diana Rigg

Contesa Teresa di Vicenzo a fost soția lui James Bond, în On Her Majesty’s Secret Service, în 1969. Actrița Diana Rigg este cea care a jucat și rolul Olenna Tyrell în Game of Thrones.

Claudine Auger

Actriță franceză a fost celebră pentru rolul Dominique „Domino” Derval, fata Bond din pelicula Thunderball, în 1965.  A câștigat titlul de Miss Franța și a fost prima finalistă din competiția Miss World în 1958.

Jill St. John

St. John a jucat rolul hoaței de diamante Tiffany Case, în Diamonds Are Forever (1971), cu Sean Connery în pielea celebrului James Bond. A fost prima actriță americană care a interpretat o fată Bond.

Honor Blackman

În anii 60, Blackman a practicat judo, iar asta a ajutat-o să se pregătească pentru rolul Pussy Galore în Goldfinger (1964), alături de Sean Connery.

Akiko Wakabayashi

Aki este numele fetei Bond din „You Only Live Twice”, film în care este interpretată de Akiko Wakabayashi, o agentă ninja din fictivul Serviciu Secret Japonez (SIS).

Jane Seymour

Nu mulți știu, însă interpreta lui Dr. Quinn a apărut în celebra franciză cu spioni în anul 1973, în „Live and Let Die”. Partenerul ei a fost Roger Moore.

Barbara Bach

Barbara a jucat alături de Roger Moore în 1977, în „The Spy Who Loved Me”, în rolul Anya Amasova. Barbara este căsătorită cu toboșarul de la Beatles, Ringo Starr.

Maryam d’Abo

Maryam d’Abo s-a născut în 1960 și este o actriță britanică. Este cunoscută pentru rolul Bond girl Kara Milovy în filmul din 1987, The Living Daylights.

Britt Ekland

Ekland a devenit faimoasă peste noapte, în 1964, după ce s-a căsătorit cu actorul Peter Sellers. 10 ani mai târziu apărea în The Man with the Golden Gun, în (1974), în rol de fată Bond.

Lois Chiles

Fost model, Lois Cleveland Chiles a devenit cunoscută ca actriță în rolul Holly Goodhead din filmul cu James Bond, Moonraker (1979).

Articolul precedentCugetări
Articolul următorVreme frumoasă, turiști obosiți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE