3.6 C
Braşov
AcasăStiri BrasovSchimbare de viziune: primarul Allen Coliban îi îndeamnă pe braşoveni să plătească...

Schimbare de viziune: primarul Allen Coliban îi îndeamnă pe braşoveni să plătească parcarea

Autor: M.P.

Primarul Braşovului, Allen Coliban, îi îndeamnă pe braşoveni să plătească parcările publice pe care le folosesc, indiferent de stadiul în care se află în prezent relaţia procesuală cu operatorul P&P. Edilul a făcut această declaraţie întrebat fiind care este stadiul proceselor pe care Primăria Braşov le are în desfăşurare cu operatorul parcărilor publice din municipiu. Allen Coliban a precizat că operatorul virează, conform contractului, redevenţele datorate bugetului local, în ciuda faptului că există un proces pe rol, privind contractul pe care Municipalitatea l-a reziliat unilateral. „Dintr-o perspectivă a banului public și a raportului Curții de Conturi, faptul că se încasează această redevență este un lucru bun. Dintr-o perspectivă a legalității operării acestor locuri de parcare, este un lucru rău. Pe de altă parte, avem un regulament în vigoare, care impune plata acestor locuri de parcare. Prin urmare, toți cei care folosesc parcările, să le plătească. Este treaba noastră, la nivel administrativ și juridic să reglementăm situația juridică legată de contract. Avem o acțiune în instanță, prin care am solicitat ca toți banii încasați în urma operării parcărilor publice să ne fie dați”, a declarat Allen Coliban, care a precizat că Poliţia Locală face controale şi aplică amenzi acolo unde constată neplata serviciilor de parcare.
Îndemnul primarului către braşoveni de a plăti parcările publice pe care le folosesc vine după ce, la rezilierea unilaterală a contractului cu P&P, prin toate canalele de social media Coliban le comunica braşovenilor că nu trebuie să plătească locurile de parcare, întrucât contractul cu operatorul nu mai este în vigoare.

2 COMENTARII

  1. Platim parcarea pentru ca sa imbogatim nemernicii firmei care isi bate joc de brasoveni !! In loc sa fie cercetati penal, fura bani necuveniti, prin metode frauduloase fara sa faca nimic, doar sa umileasca populatia.

  2. Faptul ca dau niste bani cuiva care nu este in legalitate sa opereze parcarile iar contractul, ramas reziliat,
    nu e tot o „treaba” juridica?
    Cum platim si cui?
    Dam noi cetatenii P&P in judecata sa ne dea banii inapoi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE