16.5 C
Braşov
AcasăCititori(P) Dincolo de iniţiale: cum te poate înfrumuseţa un gel UV?

(P) Dincolo de iniţiale: cum te poate înfrumuseţa un gel UV?

Manichiura este un detaliu esenţial pentru o femeie, o prelungire a cărţii sale de vizită şi, totodată, o modalitate de a completa cu stil, rafinament şi eleganţă orice ţinută. Şi, dacă vrei ca unghiile tale să arate impecabil timp de câteva săptămâni, trebuie să încerci manichiura cu gel UV!

Un pic de nail art, câteva pietre şi diverse nuanţe în tendinţe – toate îţi vor da un plus de încredere şi feminitate şi te vor face să arăţi superb!

De ce merită să încerci manichiura cu gel?

• Dacă timpul este preţios pentru tine şi vrei să ai unghii frumoase fără a fi necesar să treci o dată la patru zile pe la salon, acum există manichiura cu gel UV! Este durabilă şi rezistentă şi, dacă este corect realizată, îşi păstrează strălucirea şi aspectul profesional până la patru săptămâni sau chiar mai mult.
• Indiferent dacă ai unghiile lungi sau scurte, această manichiură va arăta întotdeauna frumos şi profesional, iar unghiile se păstrează sănătoase şi rezistente.
• Găseşti geluri UV în diverse culori, texturi şi finisaje, astfel încât să poţi alege exact ceea ce îţi doreşti, în funcţie de preferinţe sau de eveniment.
• Nu vei mai avea nevoie de tipsuri şi, pentru că sunt uşor flexibile, gelurile UV te vor face să îţi simţi unghiile cât se poate de natural.
• Este un produs care nu dăunează unghiilor!
• Unghiile tale vor rămâne frumoase mai mult timp, dar şi protejate!

Soluţia perfectă pentru orice eveniment!

Pe lângă faptul ca unghiile tale vor arăta perfect mult timp fără ca tu să fii nevoită să petreci ore nesfârşite la salon, manichiura cu gel UV îţi oferă multă versatilitate. Întrucât arată atât de bine, aceasta este adecvată pentru orice ţinută şi moment din zi sau din noapte, indiferent dacă este vorba despre serviciu, despre o plimbare prin oraş sau despre o petrecere festivă!

gel UV

Unghii frumoase şi sănătoase!

Dacă manichiura cu gel UV a fost realizată corespunzător, unghiile se păstrează sănătoase şi frumoase. Aceste produse nu sunt dăunătoare dacă sunt folosite profesional. Acest lucru implică pregătirea corectă a unghiilor înainte de aplicare, hidratarea şi întreţinerea cuticulelor şi a mâinilor, utilizarea straturilor subţiri şi fixarea corectă sub lampa UV sau cea cu LED.

Un alt lucru esenţial pentru păstrarea unghiilor sănătoase şi frumoase este îndepărtarea corectă a gelurilor UV. Dacă nu este adecvat realizat, acest proces poate fi extrem de dăunător pentru unghii!

Cum se îndepărtează corect gelul UV?

Cuticulele şi patul unghiilor sunt realizate din ţesut viu şi trebuie protejate cât mai atent în timpul procesului de îndepărtare a produselor UV, care trebuie să fie cât mai blând. Prin urmare, dacă vrei să îţi faci singură manichiura şi să îţi păstrezi unghiile sănătoase, este esenţial să înveţi să le îndepărtezi corect.

Începe prin a pili delicat suprafaţa unghiilor cu o pilă fină. Scopul acestei operaţii este de a slăbi stratul de acoperire şi a facilita etapa următoare care constă în aplicarea pe fiecare unghie a unor tampoane de bumbac îmbibate în acetonă şi înfăşurarea lor în folie de aluminiu.

Aşteaptă cel puţin trei minute pentru ca lacul de pe unghii să se înmoaie şi apoi, cu o spatulă din lemn, îndepărtează-l delicat şi atent. După curăţare, hidratează unghiile, cuticulele şi mâinile cu un ser sau o cremă specială.

Ai grijă de mâinile tale şi profită şi de beneficiile oferite de manichiura cu gel UV! Învaţă să îndepărtezi şi să aplici corespunzător produsele şi unghiile tale vor rămâne mereu sănătoase şi frumoase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE