6.9 C
Braşov
AcasăSportFlorin Stîngă, secretul victoriei cu FC Brașov. Promisiunea jucătorilor pentru antrenorul...

Florin Stîngă, secretul victoriei cu FC Brașov. Promisiunea jucătorilor pentru antrenorul brașovean

Autor: Adi MARICA

Florin Stîngă a obținut sâmbătă a 3-a victorie ca antrenor al Astrei, 2-0 cu FC Brașov. Cu doi jucători brașoveni în primul 11, fundașul Adrian Stoian și mijlocașul Carlo Danciu, și cu al treilea, Gâvîrliță, introdus pe final în locul lui Carlo Danciu, Astra lui Florin Stîngă a reușit o victorie surprinzătoare ținând cont de problemele uriașe cu care se confruntă fosta campioană a României. Mai mult, fundașul Adrian Stoian a contribuit decisiv la această victoriei cu golul marcat în minutul 19 după un corner. „Așa cum am spus și înaintea jocului, atitudinea și concentrarea jucătorilor au făcut diferența. Mă bucur din tot sufletul că am reușit să formez la Astra o adevărată familie, jucători, antrenori și conducere. Acest grup se bucură și suferă împreună pentru această echipă. Le mulțumesc jucătorilor, pentru că s-au ținut de cuvânt cu promisiunea făcută la antrenamentul de joi. Au dovedit că sunt jucători de mare caracter“, a spus Stîngă, cel care a comentat și situația de la FC Brașov. „FC Brașov are jucători valoroși, cu mulți dintre ei am lucrat și pot spune că sunt de mare caracter. Este clar că este nevoie de răbdare, pentru că au toate premisele să facă performanță“. Antrenorul Astrei spune că dedică victoria cu FC Brașov soției și celor doi copii „pentru că mă susțin și sunt mereu alături de mine“.

„Pentru Stîngă“

Carlo Danciu, unul dintre jucătorii brașoveni ai Astrei, a dezvăluit promisiunea vestiarului pentru antrenor. „Am avut joi o ședință în vestiar în care am promis că vom juca să câștigăm pentru Florin Stîngă. Doar noi știm câte sacrificii a făcut el pentru această echipă. Mă bucur că am reușit să câștigăm și acest succes este pentru antrenorul Florin Stîngă“, a spus Danciu.

Ilie Stan, ținta criticilor impresarului lui Danciu

Agentul lui Carlo Danciu, Andrei Balmos, a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care Ilie Stan este făcut praf. Motivul? Carlo Danciu nu a fost dorit la FC Brașov de către antrenor. „Felicitări jucătorului nostru Carlo Danciu, care prin jocul cu echipa din orașul său natal a dat o palma unor așa ziși tehnicieni (păcălici) care fentează de mult timp acest sport doar pentru a-și atinge propriile interese“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE