8 C
Braşov
AcasăMagazinCum a apărut Matthew Perry în public, la 4 luni de...

Cum a apărut Matthew Perry în public, la 4 luni de la ”Friends: The Reunion”

Matthew Perry își îngrijorează din nou fanii cu aspectul său. La patru luni de la „Friends: The Reunion”, actorul a fost fotografiat în Los Feliz, Los Angeles. Perry, în vârstă de 52 de ani, a fost surprins alături de un prieten, în mașină, în timp ce se îndreptau spre o cafenea. Actorul fuma și a afișat din nou un look care i-a alarmat pe admiratorii săi, notează Daily Mail. În timpul „Friends: The Reunion”, actorul a recunoscut că a fost foarte stresat de faptul că serialul era filmat în fața unui public live, reacțiile lor putând conduce la schimbări ale scenariului și că era îngrozit de ideea că acestora ar putea să nu li se pară amuzantă interpretarea lui.
„Simțeam că voi muri dacă ei nu vor râde”, a povestit el. „Nu era sănătos, cu siguranță, dar uneori spuneam o replică și dacă ei nu râdeu, transpiram, începeam să tremur dacă nu primeam râsetele pe care le așteptam. Mă înspăimânta această situație”. Mărturisirea lui a șocat-o pe colega sa Lisa Kudrow: „Nu ne-ai spus asta niciodată. Nu-mi aduc aminte să-mi fi zis așa ceva.” Matthew a continuat: „Da, simțeam asta în fiecare seară”. În 2002-2003, Matthew a câștigat 24 de milioane de dolari pentru a-l interpreta pe Chandler din „Friends”. Actorul s-a luptat de-a lungul anilor cu dependența de medicamente, droguri și alcool, iar de două ori a ajuns la reabilitare.
După ce au văzut „Friends: The Reunion”, unii criticii de film au semnalat o „neliniște palpabilă”, pe platoul reuniunii. „Nu s-a discutat în timpul show-ului în mod explicit despre niciuna dintre experiențele sale tulburătoare, dar totuși a persistat o neliniște palpabilă”, a spus criticul de la Variety, Caroline Framke.
„Când colegii săi de distribuție au vorbit despre faptul că au păstrat legătura în toți acești ani de după Friends, el a încercat să facă o glumă spunând sec că nu l-a căutat nimeni, dar este imposibil să-ți dai seama dacă a fost într-adevăr o glumă sau dacă a fost de fapt realitatea.” Mai mult, fanii, și nu numai, au observat discursul împleticit al lui Perry în promourile show-ului, despre care ulterior s-a comunicat că s-a întâmplat din cauza unei intervenții dentare pe care actorul a suferit-o în ziua filmării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE