13.6 C
Braşov
AcasăSportLiga 2. FC Brașov se scufundă / Eșec la Giurgiu cu Astra...

Liga 2. FC Brașov se scufundă / Eșec la Giurgiu cu Astra lui Florin Stîngă! Stoian a deschis scorul / Horia Popa a ratat un penalty

FC Brașov a suferit un nou eșec în Liga 2. Trupa lui Ilie Stan s-a făcut de râs la Giurgiu unde a pierdut cu 2-0 meciul cu Astra, echipă antrenată de brașoveanul Florin Stângă. Brașovenii au avut marile ocazii ale meciului, dar fără niciun efect pe tabela de marcaj. Astra, cu cei doi brașoveni Adrian Stoian și Carlo Danciu titulari, a speculat la maxim gafele din defensiva brașoveană și a marcat de doua ori în prima repriza, în decurs de doar cinci minute, prin Stoian (19) și Dragoș Gheorghe (24). La 0-0, Roșu a ratat doua ocazii mari, la prima singur cu portarul, iar la 2-0, Alex Mitroi a ratat și el singur cu portarul gazdelor!
Și în debutul părții secunde, brașovenii au ratat o ocazie imensă prin Iurcu. Cei de la Astra au avut ocazia unui 3-0, dar bara l-a salvat pe Garnita la reluarea lui Adeshina. Horia Popa a executat lamentabil un penalty obținut de Mihalcea, sut pe lângă stâlpul din dreapta portarului (70)! FC Brașov a suferit al 4-lea eșec din acest campionat, iar scaunul lui Ilie Stan se clatină serios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE