10.8 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: Cetate Râșnov – ACS SR Brașov, meci cu 105 spectatori...

Liga 3: Cetate Râșnov – ACS SR Brașov, meci cu 105 spectatori pe bază de invitații!

Autor: Adi MARICA

l Derbiul brașovean din C5 se va disputa în condiții speciale

Meciul dintre Cetate Râşnov – ACS SR Braşov, contând pentru etapa a 6-a a Ligii 3-a, programată sâmbătă, de la ora 15.00, se va disputa fără spectatori, anunță clubul râșnovean. „Meciul dintre Cetate Râșnov și SR Brașov se vă disputa fără spectatori! Având în vedere rata de incidență crescută în orașul Râșnov, la meci vor avea acces doar invitați ai celor două cluburi, reprezentanți ai autorităților publice locale, reprezentanți ai sponsorilor, personal al cluburilor, presă, al căror acces se vă face pe bază de tabel și invitație alături de documentele legale de acces (vaccin, test valabil sau dovada că a trecut prin boală)”, a anunțat clubul râșnovean pe pagina de Facebook. În Râşnov, incidenţa cumulată era ieri de 3,09. Conform HG adoptată în 17 septembrie 2021, „în județele/localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori și mai mică sau egală cu 6/1.000 de locuitori, competițiile sportive se pot desfășura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, cu asigurarea unei distanțe de minimum 1 metru între persoane și cu purtarea măștii de protecție”. Cum capacitatea stadionului Bucegi din Râșnov este 350 de locuri pe scaune, la meciul de sâmbătă pot asista doar 105 spectatori.

„Stegarii vor fi prezenți!“

Tot prin intermediul unui comunicat de presă, oficialii lui ACS SR Brașov au reacționat și spun că decizia clubului râșnovean este abuzivă. „Clubul râșnovean a luat o decizie abuzivă de a interzice accesul spectatorilor deși conform legii acesta este permis în localitățile cu incidență mai mare de 3 dar mai mica sau egală cu 6, respectând 30% din capacitatea stadionului doar pentru cei vaccinați. Derby-ul Țării Bârsei a oferit de fiecare dată spectacol în tribune cât și pe teren, ne dorim că acesta să continue și sâmbătă. Stegarii vor fi prezenți! Fotbalul este despre respect. Fotbalul este despre suporteri“, precizează clubul brașovean.

Petre Lucian: „Avem nevoie de victorie“

Petre Lucian, antrenorul râșnovenilor, spune că echipa sa are mare nevoie de puncte pentru a ieși din subsolul clasamentului. „Venim după o serie de jocuri bune, însă din care am obținut puține puncte. Meciul cu SR Brașov este important și trebuie să-l câștigăm pentru că avem mare nevoie de puncte. Avem nevoie de victorie pentru a nu pierde contactul cu echipele din partea superioară a clasamentului“, a spus Petre Lucian.

Elek: „Știm ce meci ne așteaptă“

De cealaltă parte, Robert Elek, antrenorul lui SR Brașov, speră ca jucătorii să joace cu determinarea arătată în ultimele două jocuri în care echipa a obținut maximum de puncte. „Partida este una importanta pentru noi. Cunoaștem foarte bine adversarul, știm ce meci ne așteaptă, ne așteptam la un meci foarte greu, știm că orice echipa care joaca contra SR’ului vrea să demonstreze și să câștige! Eu aștept că băieții să și păstreze atitudinea, să arate că sunt dornici să câștige și să adunăm cât mai multe puncte. Mergem la Râșnov să facem o partida bună și sper să ne întoarcem bucuroși de acolo!“, a spus Elek. Meciul Cetate Râșnov – SR Brașov, este programat sâmbătă, de la ora 15.00.

Liga a 3-a, seria a 5-a, etapa a 6-a

Vineri, ora 15.00: AFC Odorheiu Secuiesc – CSO Plopeni
Sâmbătă, ora 13.00: KSE Tg. Secuiesc – Sepsi OSK 2; sâmbătă, ora 15.00: Cetate Râșnov – ACS SR Brașov, CS Blejoi – Kids Tâmpa Brașov, FC Pucioasa – FC Hermannstadt 2. Clasament: 1. Sepsi OSK II 10p, 2. AFC Odorheiu Secuiesc 10p..6. SR Brașov 7p…9. Cetate Râșnov 5p, 10. Kids Tâmpa 2p.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE