6.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Pogăcele

Ingrediente:
600 gr făină, 300 gr jumări de porc, 3 ouă, 100 ml vin, 30 gr drojdie de bere, sare şi piper
Mod de preparare:
Din 500 de grame făină, ouă, vin sare, piper şi drojdia dizolvata în puţina apă călduţă se frământă un aluat mai tare. După aceea, jumările se trec prin maşina de tocat şi se introduc în aluat. Se frământă bine şi se lasă să crească 15 minute. Din aluat se întinde o foaie subţire, care se împătureşte în patru. Operaţia se repetă de 3 ori, la intervale de 6 minute. În final, se întinde o foaie de 2-3 cm grosime din care se taie rondele cu gura unui pahar. Rondelele se aşază într-o tava unsă si se lasă (într-un loc călduţ circa 15 minute. Se ung apoi cu ou bătut si se coc la cuptor la foc moderat.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 30 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE