14.8 C
Braşov
AcasăStiri BrasovDoi membri noi în Consiliul Local Braşov

Doi membri noi în Consiliul Local Braşov

Consiliul Local Braşov, întrunit ieri în şedinţă ordinară, şi-a completat componenţa, prin intrarea, în grupul USRLUS, a lui Gabriel Munteanu, şi în grupul PNL, a lui Andrei Solomon. Cei doi au ocupa cele două locuri vacante rămase libere în urma plecării unor consilieri din cele două tabere. Gabriel Munteanu, numărul 14 pe lista URSPLUS, îl înlocuieşte pe Nelu Corbu, care şi-a dat demisia, în timp ce Alexandru Andrei Solomon, locul 20 pe lista PNL, i-a luat locul fostului primar George Scripcaru, ales consilier local la ultimul scrutin, care și-a dat demisia la mijlocul lunii iunie.
Gabriel Munteanu este născut în 1980, la Brașov, unde a absolvit liceul ca asistent programator, apoi Facultatea de Inginerie Mecanică – specialitatea Mecatronică, și este absolventul unui masterat de sisteme de securitate auto, desfășurat printr-un parteneriat între Autoliv România și Universitatea Transilvania Brașov. A lucrat ca inginer la mai multe firme brașovene din domeniul automotive, la proiecte BMW, Porsche, IVECO, PSA-GM. În prezent este inginer proiectant principal la o firmă care lucrează la proiecte de design pentru Stellantis (Opel). Este membru fondator USR Brașov.
Alexandru Andrei Solomon este născut în 1984, la Câmpulung Muscel, județul Argeș și a devenit brașovean în 2003, când a intrat la Facultatea de Inginerie Mecanică – Autovehicule Rutiere, în cadrul Universității Transilvania, în cadrul căreia a absolvit și masteratul de inginerie computațională. În prezent este administratorul unei societăți comerciale de vânzări en-detail, inspector de securitate și sănătate în muncă la o firmă de contabilitate și își exercită meseria de inginer de reparații și mentenanță motoare la o a treia firma, cu care are contract de colaborare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE