10.8 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Borş de sfeclă roşie

Ingrediente: o sfeclă roşie măricică, 2 cepe, 2 morcovi, 2 cartofi, 1 litru borş, pătrunjel verde, leuştean, 2 ouă, smântână.
Preparare: Sfecla se curăţă şi se taie fideluţă şi se pune la fiert în 2 litri de apă împreună cu ceapa tăiată mărunt şi morcovul tăiat fideluţă. După 20 minute de fiert adăugăm şi cartofii tăiaţi cubuleţe. După 15 minute, când cartofii s-au fiert adăugăm borşul clocotit şi verdeaţa tocată mărunt. Mai lăsăm 2-3 minute pe foc. Între timp batem ouăle într-un castronel şi le adăugăm în borşul clocotit, amestecând imediat. Se serveşte cu smântână.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 29 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE