10.3 C
Braşov
AcasăMagazinMila Kunis, noi declarații despre controversele privind obiceiurile lor de igienă:...

Mila Kunis, noi declarații despre controversele privind obiceiurile lor de igienă: ”Intenția mea de zi cu zi e să-mi spăl copiii!”

Au trecut câteva luni de când Mila Kunis și Ashton Kutcher au declarat că ”își spală copiii doar atunci când sunt vizibil murdari”, iar acum actrița a făcut noi declarații despre obiceiurile lor de îngrijire personală. Invitată în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, Mila Kunis a fost chestionată cu privire la controversele stârnite în timpul verii și a oferit noi declarații. ”Cumva, conversația a degenerat, atingând obiceiurile de baie și am început să vorbim despre cum ne facem duș sau cât de des le facem copiilor. Mă spăl în fiecare zi, dar nu-mi spăl părul în fiecare zi. Nu consider că este necesar”, a mărturisit actrița, potrivit Daily Mail. În același timp, ea a mărturisit că în fiecare zi își propune să-și spele copiii, însă, uneori, lucrurile nu merg așa cum își dorește și copiii ajung să adoarmă fără să treacă pe la duș. ”Intenția mea de zi cu zi este să-mi spăl copiii. Mă trezesc în fiecare zi și-mi spun: . Dar ajung la ora de somn și îmi dau seama că nu i-am hrănit”, a mai mărturisit ea, precizând ulterior că a fost doar o glumă. Mila Kunis și Ashton Kutcher au vorbit despre obiceiurile lor de igienă pentru prima dataă în luna iunie. Invitați atunci în cadrul podcastului „Armchair Expert” cu Dax Shepard și Monica Padman, cei doi soți au făcut mărturisiri neașteptate despre cum se spală ei și copiii lor. Subiectul a intrat în dezbatere când Shepard a povestit că are mereu discuții cu Padman vizavi de îmbăierea cu săpun sau fără. „Nu ar trebui să scăpi de tot de uleiurile naturale de pe piele prin folosirea săpunului. E o nebunie!”, a spus Shepard.

Aparent, Kunis și Kutcher sunt în aceeași tabără

Kunis a reacționat: „Nu am avut apă caldă în copilărie. Așa că nu făceam duș prea des. Acum nu-mi spăl corpul cu săpun în fiecare zi. Doar axilele, zonele intime si tălpile.”
În ceea ce-l privește pe soțul ei, acesta a declarat: „Îmi spăl zilnic axilele, zonele intime și nimic altceva vreodată”. În ceea ce-i privește pe copiii lor, Kutcher a spus: „Dacă vezi murdărie pe ei, atunci spală-i. Altfel nu are sens”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE