12.5 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Budincă de pâine

Ingrediente: 8 felii de pâine,100 g unt, 1 ou,150 ml lapte,150 g smântână, 50 g zahăr, coaja de portocală, vanilie.Mod de preparare: Se face un amestec din toate ingredientele, iar feliile de pâine se ung cu unt și se lasă la înmuiat în amestecul obținut. Separat se ia un vas, se unge cu unt și se pun feliile de pâine, una peste alta. Se toarnă restul de lichid peste ele încet, pentru a se îmbiba bine. Se bagă la cuptorul încins în prealabil la 180 de grade și se lasă circa o jumătate de oră. La sfârșit, se scoate din cuptor și se presară zahărul, după care se mai bagă încă zece minute la cuptor pentru a se rumeni mai bine.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 28 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE