3.6 C
Braşov
AcasăSportFC Brașov: Șerban Moraru: „Meciul cu Steaua? Trist pentru noi“ /...

FC Brașov: Șerban Moraru: „Meciul cu Steaua? Trist pentru noi“ / Planurile lui Ionuț Mitroi la Centrul de Copii și Juniori

Ioan Mărginean a absentat din nou de la conferința săptămânală de presă organizată de FC Brașov. Dacă săptămâna trecută, „Limoniu“ a lipsit pentru că a „intervenit ceva de ultim moment“ , astzăi, Mărginean era pe „drum“, după cum spunea directorul sportiv Șerban Moraru. Mărginean a ajuns la sediul clubului la finalul conferinței de presă la care au fost prezenți Șerban Moraru, directorul sportiv, și Ionuț Mitroi, șeful Centrului de Copii și Juniori. „Sunt răcit, chiar nu puteam vorbi la conferință“, a spus Mărginean.

„Mergem la victorie cu Astra“
Șerban Moraru spune că finalul meciului cu Steaua îi dă speranțe că jocul echipei va crește. „A fost un meci de la care aveam alte așteptări. Nu pot spune că Steaua a fost mult mai bună decât noi, o neatenție în apărare, o greșeală colectivă, s-a terminat 0-1. Trist pentru noi. Ultima parte a meciului cu Steaua ne dă speranțe pentru viitor. De acum încolo cred că putem avea rezultate mai bune. Deznodământul putea fi altul dacă reușeam să fructificăm ocaziile avute“, a spus Moraru. Despre meciul cu Astra lui Florin Stîngă, Moraru nu se așteaptă la un meci lejer. Din contră. „Știm cu toții situația de la Astra, dar nu-mi permit să spun că va fi un meci facil. În această serie, orice echipă poate bate orice echipă. Cu Florin Stîngă am și colaborat, l-am avut și antrenor. Cred că cei de la Astra au lecțiile făcute pentru acest joc. Indiferent de situație, noi mergem la victorie“, a declarat Moraru.

Colaborare cu Kinder Brașov

Ionuț Mitroi, șeful Centrului de Copii și Juniori de la FC Brașov, spune că în acest moment la FC Brașov sunt 300 de copii legitimați. „ Avem 300 de copii legitimați și undeva la 60 de copii în curs de legitimare la grupele de inițiere. Avem și o colaborare cu clubul Kinder Brașov, iar cei mai talentați copii vor veni la FC Brașov. Marius Filip a preluat grupa U 11. Avem jucători în vederile selecționerilor loturilor naționale , Raț și Pandele la U 16, Păun și Petrișor la U 15. Vrem să aducem copii talentați și din afara orașului și chiar a județului, cu școală și cazare. Important este să ne punem la punct cu infrastructura. Vrem să ne axăm pe creşterea individuală a fiecărui copil de la fiecare lot. Antrenamentele au loc pe stadionul Metrom și la baza sportivă din parcul Tractorul, iar meciurile la baza sportivă din Prejmer“, a spus Mitroi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE