6.2 C
Braşov
AcasăMagazinCum arăta Andreea Marin la 19 ani, când a participat la Miss...

Cum arăta Andreea Marin la 19 ani, când a participat la Miss România

Pe când avea doar 19 ani, Andreea Marin a participat la Miss România. Nu sunt puține vedetele autohtone care și-au încercat norocul la concursul de frumusețe. Vedeta a purtat o fustă foarte scurtă pe podium. Iată cum arăta Andreea Marin în 1994 și ce spune despre perioada respectivă.
În urmă cu 27 de ani, Andreea Marin defila pe podium și spera la titlul de Miss România. Vedeta a purtat o fustă neagră, mulată, foarte scurtă și avea părul înfoiat. Ea a păşit pe podiumul concursului alături de vedete precum Simona Pătruleasa şi Roberta Alma Anastase. Andreea Marin nu a câştigat însă marele titlu, iar cea care i-a luat premiul a fost fosta Preşedintă a Camerei Deputaţilor.La scurt timp după concurs, „Zâna” a început să lucreze la TVR Iași, iar de atunci a început cariera sa în televiziune. Andreea Marin spune că nu se simțea confortabil cu ceea ce făcea și nici nu se arăta prea interesată să câștige Miss România.
„Nu a fost deloc o plăcere să defilez pe scenă, nu mă simțeam deloc omul făcut pentru asta. Mintea mea își dădea seama că e subestimată în favoarea calităților fizice. Trebuie să fiu cinstită și să spun că nu mi se potrivește o competiție de acest fel. Nu cunoșteam pe nimeni, nu aveam pile, nici nu mă arătam dispusă să fiu draguță ca să câștig simpatia cuiva care mi-ar fi oferit vreun avantaj în concurs. Cred că le eram chiar antipatică celor ce aveau altfel de așteptări”, a declarat Andreea Marin despre această experiență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE