5.8 C
Braşov
AcasăMagazinBond. James Bond: Daniel Craig, despărțire grea de rolul care l-a consacrat

Bond. James Bond: Daniel Craig, despărțire grea de rolul care l-a consacrat

l ”Probabil nu o să fiu prea fericit când altcineva va fi James Bond”

După 15 ani în care l-a portretizat pe James Bond, Daniel Craig își ia adio de la rolul care l-a consacrat. “No Time To Die”, filmul care va apărea în doar câteva zile, este ultimul în care actorul de 53 de ani îl portretizează pe Agentul 007.
În timpul unei apariții la un show din Marea Britanie, unde promovează cea mai nouă peliculă, Daniel Craig a spus că, deși simte că este momentul să renunțe la James Bond, despărțirea nu este una ușoară. “Aproape 16 ani din viață mi-am petrecut făcând asta. A fost incredibil. Filmele Bond nu se fac foarte des, așa că să am această oportunitate a fost cel mai mare lucru din cariera mea și unul dintre cele mai importate din întreaga viață. Este emoționant. Mă bucur că termin așa cum mi-am dorit, sunt recunoscător producătorilor că mi-au permis să fac asta, dar o să duc dorul. Probabil nu o să fiu prea fericit când o nouă persoană preia rolul”, a declarat Daniel Craig la Graham Norton Show. Inițial, Daniel Craig nu ar mai fi trebuit să joace în “No Time To Die”, dar actorul și producătorii s-au înțeles pentru încă o peliculă. “La sfârșitul lui Spectre mă simțeam nefericit crezând că s-a terminat totul, dar sunt foarte, foarte încântat că mi s-a dat ocazia de a mă întoarce și a face asta din nou”.

Daniel Craig s-a antrenat din greu pentru rolul din “No Time To Die”

Dacă pentru primul film în care l-a intepretat pe James Bond, “Casino Royale”, filmat acum 15 ani, Craig a lucrat în sala de sport trei luni, la ultimul, “No Time To Die”, timpul și efortul s-au înmulțit cu patru, după cum însuși actorul de 53 de ani a mărturisit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE