3.4 C
Braşov
AcasăMagazinLinda Evangelista, după ce a dispărut de cinci ani din viața publică:...

Linda Evangelista, după ce a dispărut de cinci ani din viața publică: “Am fost brutal desfigurată în urma unei proceduri cosmetice”

Linda Evangelista a dispărut de mai bine de cinci ani din viața publică, iar acum celebrul model al anilor ‘90 a dezvăluit și motivul pentru care a ales să ia această decizie: a rămas „deformată permanent” în urma unei proceduri cosmetică. Unul dintre cele mai cunoscute şi solicitate modele ale anilor 1990, Linda Evangelista a fost cunoscută pentru prezentările de modă ale celor mai importanţi creatori, pentru copertele Vogue şi diverse campanii, dar şi pentru apariţia în videoclipul „Freedom” al piesei lui George Michael, alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford şi Christy Turlington. Într-o postare pe Instagram, intitulată „Adevărul, povestea mea”, fostul supermodel, acum în vârstă de 56 de ani a scris: „Astăzi am făcut un mare pas spre îndreptarea unei nedreptăți pe care am păstrat-o pentru mine de mai bine de cinci ani. Pentru fanii mei care s-au întrebat de ce nu mai lucrez de ceva vreme, în timp ce carierele colegilor mei au prosperat, motivul este că am fost brutal desfigurată de procedura CoolSculpting de la Zeltiq care a făcut exact opusul a ceea ce a promis. Intervenția prin care grăsimea urma să fie redusă nu a funcționat, iar asta m-a lăsat permanent deformată chiar și după ce am fost supusă la două operații de corectare, dureroase, dar fără succes. Sunt așa cum ar scrie presa «de nerecunoscut» ”.

Linda a povestit despre „depresia profundă” cu care se confruntă

„Am dezvoltat hiperplazie adipoasă paradoxală sau HAP, un risc care nu mi-a fost explicat înainte de proceduri”, a scris Linda. „Intervenția nu doar că mi-a afectat sursele de venit, ci m-a trimis într-o depresie profundă, într-o tristețe profundă și cea mai cumplită ură de sine. Am devenit o singuratică. Cu acest proces pe care l-am intentat, merg mai departe pentru a scăpa de rușinea mea și pentru a face publică povestea mea”, a conchis Linda. „Am obosit să trăiesc așa. Aș vrea să ies pe ușă cu capul sus, deși nu mai arăt ca mine”. Fostele ei colege și-au aratăt susținerea în comentarii: „Ești un simbol, ești pentru totdeauna frumoasă din interior spre exterior. Suntem cu toții aici pentru a te sprijini și a te iubi”, a scris Carolyn Murphy. „Ești superbă Linda. Ești iubită și ai susținerea noastră”, i-a transmis și Amber Valletta. Ultima apariție a Lindei la un eveniment public a fost în 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE