5.8 C
Braşov
AcasăMagazinMihai Trăistariu a câștigat 20.000 de euro vara aceasta. Nu din cântat...

Mihai Trăistariu a câștigat 20.000 de euro vara aceasta. Nu din cântat…

Mihai Trăistariu îşi freacă mâinile de bucurie. Sezonul estival recent încheiat i-a adus în conturi 20.000 de euro. Cunoscutul solist speră că această sumă de bani îi va asigura supravieţuirea până vara viitoare. Mic antreprenor, Mihai Trăistariu are şase apartamente în zona Mamaia Nord – Năvodari, pe care le închiriază în fiecare vară, din iunie şi până la mijlocul lui septembrie. La finalul sezonului, după ce a scăzut toate taxele și impozitele, cântărețul are contul mai bogat cu 20.000 de euro.
“Din aceşti bani va trebui să supravieţuiesc până în vara viitoare. Nu ştiu cum va fi până atunci, iar lecţia primită în 2020, când nu am avut nici sezon estival normal, nici concerte, nu am uitat-o prea uşor. Ca atare, am pus deja banii în bancă şi mi-am propus să nu cheltuiesc mai mult de 10.000 de lei, lunar”, a declarat Mihai Trăistariu.

Artistul are 7000 de lei rată la bancă

Însă e bine de ştiut că din suma aferentă fiecărei luni în parte, mai bine de 7.000 de lei reprezintă rată datorată băncii. Cu puţin înainte de pandemie, Mihai Trăistariu a contractat un credit de 5 milioane de lei, pentru a-şi deschide propria Şcoală de muzică, la Constanţa. „Eu mi-am vândut un apartament în Constanța, ca să pot trece de prima parte a pandemiei ăsteia. Nu mi-a fost deloc uşor, fiindcă aveam rate lunare de 20.000 de lei, adică 5.000 de euro. Am fost obligat să-mi vând apartamentul vechi din Constanța, unde am locuit 20 de ani. Mi l-am vândut și m-am mutat la malul mării, în zona Năvodari, unde am şase garsoniere pentru turiști. Foarte aproape, într-un apartament cu două camere, m-am mutat eu. Anul acesta mă declar mulţumit, lucrurile au mers mult mai bine. Şi cu ajutorul dorinţei oamenilor de a reveni la mare, şi cu ajutorul vorbelor de la om la om despre ceea ce ofer, am scos-o la capăt. Însă mi-e frică să investesc în altceva, până nu voi reuşi să sting creditul de la bancă”, a adăugat Trăistariu.Solistul spune că în acest an concertele au fost diferite față de cele din anii precedenţi: “Am câştigat şi din cântări vreo 30.000 de lei, dar nu mai e la fel ca în anii de dinainte. Alergi mult mai mult, la diverse terase sau evenimente private. Însă nu vreau să pară că mă plâng!”, a încheiat artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE