12.5 C
Braşov
AcasăSportGol direct din corner! Marian Cristescu a reușit din nou o super-execuție...

Gol direct din corner! Marian Cristescu a reușit din nou o super-execuție (VIDEO)

Autor: Adi MARICA

l Antrenorul – jucător al celor de la Weidenbach a marcat un gol de poveste în meciul cu Inter Cristian

În această vară, Marian Cristescu a început cariera de antrenor. Mai întâi a fost cooptat la FC Brașov unde antrenează echipa U 16, iar în paralel este și antrenor principal la A.S. Weidenbach în Liga a 4-a Brașov.
Chiar dacă ar mai fi dorit să joace măcar un sezon în Liga a 2-a, Cristescu a fost „forțat“ să renunțe la cariera de fotbalist profesionist și așa a început un nou drum în fotbal, cel de antrenor.

Gol direct din corner!

Duminică, Cristescu a debutat și ca jucător amator la echipa din Ghimbav în victoria cu 4-0 în fața celor de la Inter Cristian. Cristescu a fost integralist și a marcat golul 3 al meciului, direct din corner!
Cristescu a fost jucător de bază al Corona Brașov și a contribuit la promovarea echipei în Liga a 2-a. În manșa tur a primei etape a barajului de promovare în Liga 2, Corona Brașov câștiga, la începutul lunii mai, pe Tineretului. jocul cu ACSO Filiași cu 1-0. Cristescu (36 de ani) decidea manșa tur a meciului de baraj dintre Corona și Filiași printr-o super-execuție. Fostul mijlocaș trecut pe la FC Brașov, U Cluj, Petrolul Ploiești, Astra, Dinamo și Concordia Chiajna înscria în minutul 73 cu un șut direct din corner.

„A fost frumos, mi-a ieșit“

Acum, după trei luni de la acel meci, Cristescu a „recidivat“ și a marcat din nou din corner! „Am jucat în meciul cu Cristianul pentru că am avut mari probleme de lot, cu jucători accidentați sau care nu au putut veni la meci din diverse motive. Cum nivelul Ligii a 4-a este unul modest nu am avut niciun fel de probleme. Dacă va mai fi nevoie voi mai juca, chiar mi se pare mai ușor să dirijez echipa din teren. Golul din corner? A fost frumos, mi-a ieșit și acum la fel cum a fost la barajul de promovare cu Filiași“, a spus Cristescu, fotbalist care a mai jucat la acest nivel la Corona și chiar marca pentru echipa brașoveană un gol într-un meci câștigat cu 5-0.Răzvan Lucescu și Daniel Isăilă, modele în antrenorat

Marin Cristescu este adeptul pașilor mici în antrenorat. A început de jos, la echipa U 16 de la FC Brașov și în Liga a 4-a Brașov. „Nu are rost să arzi etapele în antrenorat. Îmi place ceea ce fac și încerc să pun în practică ce am învățat tactic de la Răzvan Lucescu și Daniel Isăilă. Am lucrat perfect cu cei doi antrenori de la care am avut doar de învățat. De altfel, de la fiecare antrenor cu care am lucrat ca jucător am avut ceva de învățat. La Ghimbav mi-am propus să formez în grup frumos, iar echipa să joace un fotbal plăcut ochiului. Am câțiva jucători care au jucat la nivelul Ligii a 3-a, Vișan, Marin, Roșca“, povestește Marian Cristescu. După patru etape, A.S. Weidenbach ocupă locul 7 în Liga 4 Brașov cu 7 puncte (2 victorii, un egal și o înfrângere).Marian Cristescu a jucat la echipe importante din România. În cariera sa, Cristescu a jucat pentru FC Brașov, Universitatea Cluj, Astra, Petrolul, Dinamo și Concordia Chiajna. A reușit să câștige și trei trofee, Cupa României în 2013 și 2014, cu Petrolul și Astra, și Supercupa României, cu Astra în 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE