4.7 C
Braşov
AcasăMagazinCum arată fiica lui Dem Rădulescu în prezent: Ce eveniment pregătește fiica...

Cum arată fiica lui Dem Rădulescu în prezent: Ce eveniment pregătește fiica lui Dem Rădulescu astăzi

l ”El a putut supraviețui într-o dictatură”

Pe Dem Radulescu l-a cunoscut o țară întreagă, dar puțini sunt cei care știu cum arată fiica sa. Cine este Irina Rădulescu și ce eveniment grandios organizează tânăra în onoarea regretatului actor? Acum 21 de ani, Dem Rădulescu a părăsit această lume, lăsând o țară întreagă îndoliată. Bibanu a fost unul dintre cei mai populari și apreciați actori ai tuturor timpurilor, talentul său inegalabil reușind să cucerească inimile a milioane de români. În septembrie 2021 se împlinesc 90 de ani de la nașterea regretatului actor, iar cu această ocazie, fiica sa Irina pregătește un eveniment impresionant în onoarea maestrului care a fost Bibanu.


„El a putut supraviețui într-o dictatură…”

Invitată în cadrul unei emisiuni, Irina Rădulescu a venit acompaniată de prietenul ei Dimitris, un comediant grec fascinat de cultura românească. Bărbatul a povestit cum a fost scos din închisoare de către fiica marelui Dem Rădulescu și și-a exprimat admirația față de felul în care regretatul actor a trăit într-o țară asuprită de regimul comunist.
„Eram în Guantanamo, luptam pentru drepturile omului și eram în pușcărie, iar Irina era acolo și avea un spectacol acolo. M-a scos de acolo și am întrebat-o ce pot face pentru ea, i-am spus că sunt artist. Am aflat despre Dem Rădulescu datorită ei. Un actor care, cu zeci de ani în urmă a avut un asemenea umor subtil, și a fost nevoit să trăiască într-o țară din blocul sovietic, unde erau probleme cu libera exprimare, nu prea exista atunci. Faptul că el a putut supraviețui într-o dictatură, pe vremea lui Ceaușescu… Dacă era în altă țară, lucrurile erau altfel”, a povestit Dimitris, prietenul fiicei lui Dem Rădulescu, în cadrul emisiunii. Irina a declarat că a organizat un eveniment în memoria marelui actor: „Am pus evenimentul fără să îmi dau seama, pur și simplu așa s-a nimerit. Așa a vrut forța divină și cei de la Nomad, unde va avea loc mâine seară (n.r. în această seară ). Tata ar fi împlinit 90 de ani. Tata și Dimitris au multe în comun, de la umor la nume. Am observat că mulți tineri, adolescenți, se uită la filme cu tata și râd deși ei nu au acele repere. Umorul nu are moarte. Vom face și un album post-eveniment în memoria lui tata.”, a mai declarat Irina, fiica regretatului actor Dem Rădulescu.

1 COMENTARIU

  1. in fostul regim, unii au fost adusi de la bordei si coada vacii direct la bloc la apartament sau la vila, au fost scoliti, au dus-o chiar foarte bine. Multi actori, cantareti puteau fi vazuti prin oras, viata lor dupa spectacol era turnee, filmari in tara, restaurante, statiuni, chefuri, femei . Adica n-au dus-o chiar ca admiratorii lor…infine, sa scuipi in farfuria din care ai mancat fara motiv, e o chestie de caracter remarcata si de straini, asa ca s-au folosit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE