11.3 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Tăiţei cu pesmet

Ingrediente: 300 g tăiţei laţi (fără ou în perioada postului), 100 g pesmet, 80 g zahăr, 1/4 linguriţă cu scorţişoară, 2 linguri cu ulei (sau unt), sare. Mod de preparare: se pun tăiţeii la fiert în apă cu puţină sare. Într-o tigaie largă se încinge o lingură de ulei şi se adaugă pesmetul. Se prăjeşte la foc mediu, amestecând tot timpul. După ce pesmetul a început să se rumenească uşor, se lasă focul mic şi se continuă până devine rumen, apoi se adaugă zahărul şi scorţişoara şi se amestecă în continuare. Se pune pesmetul într-o farfurie. Se strecoară tăiţeii şi se toarnă peste ei restul de ulei şi pesmetul cu zahăr.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 20 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE