6.7 C
Braşov
AcasăSportLiga 3. ACS Kids Tâmpa Brașov nu se regăsește

Liga 3. ACS Kids Tâmpa Brașov nu se regăsește

l Brașovenii nu au reușit să câștige meciul cu CSO Plopeni și rămân pe ultimul loc în C5 cu doar două puncte

ACS Kids Tâmpa Brașov a remizat, sâmbătă, 0-0, pe ICIM, cu CSO Plopeni, într-un meci din etapa a 4-a a seriei a 5-a a Ligii a 3-a. Partida a fost dominată de elevii lui Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc, mai ales în partea a doua, însă lipsa de experiență la finalizare și-a spus cuvântul.  „A fost un joc de luptă. Este primul rezultat de egalitate fără gol primit din scurta noastră istorie. Pot spune că avem două plusuri la acest meci: atitudinea băieților și rezultatul. Este îmbucurător că nu am luat gol, dar încă suferim în fața porții adverse. CSO Plopeni este o echipă matură, cu jucători cu experiență în fața porții, pe când la noi tinerețea echipei își spune încă cuvântul”, a declarat Vasile Tatarciuc. Celălalt antrenor al „urșilor”, Ciprian Anghel, a declarat: „Din păcate nu am reușit să marcăm, deși am făcut un joc foarte bun. Ne-am creat multe ocazii de gol, dar nu am putut să introducem mingea în poartă. Cel mai important lucru este că nu am luat gol și că am obținut un punct”. În etapa următoare, programată sâmbătă, Kids Tâmpa va juca pe Tineretului contra celor de la SR Brașov.

ACS Kids Tâmpa Brașov – CSO Plopeni 0-0

ACS Kids Tâmpa Brașov: Alexa – Andrieș, Mihăilă, Potecu, Enache – Moldovan, Dima – Nechita ( 60 Spătaru), Dumitraș ( 87 Moroie), D. Popa – Kerekes (46 Zota)
Antrenori: Ciprian Anghel, Vasile Tatarciuc
CSO Plopeni:  Stanciu – Mita, Roberto, Ristea, Chejnoiu – Popescu (85 Puiuleț), Țăranu ( 58 Simionescu), Paraschivoiu, Bucur – Vlad, Lazăr ( 58 Păun)
Antrenor: Daniel Dumitrache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE