6.6 C
Braşov
AcasăSportGerrard îl așteaptă cât mai repede pe Ianis Hagi

Gerrard îl așteaptă cât mai repede pe Ianis Hagi

Ianis Hagi (foto) a fost depistat pozitiv cu COVID-19 înainte de partida României din Macedonia de Nord. Fotbalistul lui Rangers care a fost depistat pozitiv înainte de meciul României din Macedonia de Nord încă nu a scapat de izolare și nu a putut să se întoarcă în Scoția.
Steven Gerrard, antrenorul lui Ianis Hagi de la echipa de club, a anunțat că există discuții pentru ca fotbalistul să fie lăsat să vină în Scoția cât , mai repede.
„Momentan purtăm discuţii în încercarea de a-l readuce cât mai repede cu putinţă. După ce am văzut ştirea că Guvernul din Scoţia a permis revenirea jucătorilor din ţările roşii (n.r. fără a intra în carantină), am decis să încercăm să-l recuperăm pe Ianis cât mai repede. Evident, este ceva ce nu depinde de mine, nu am control asupra situaţiei. Prin urmare, nu pot să vă spun o zi sau o oră exactă în care va fi aici. Din punctul meu de vedere, am nevoie de el cât mai repede!”, a declarat Steven Gerrard, citat de rangersnews.uk. Mijlocașul ofensiv a avut ghinionul de a fi depistat pozitiv chiar înaintea partidei cu Macedonia de Nord, din deplasare, iar „procesul” de aducere a sa în România a fost unul dificil. Totuși, ambasada României de la Skopje a intervenit, iar totul s-a încheiat cu bine pentru Hagi.
De asemenea, Gheorghe Hagi, tatăl lui Ianis și managerul de la Farul Constanța, a anunțat că fotbalistul lui Rangers e acasă, în București, unde petrece perioada de izolare, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătățit. „Ianis e bine, e acasă, se simte din ce în ce mai bine. Face tratament și sperăm să iasă cât mai repede. E ok, e acasă, la București”, a declarat Gheorghe Hagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE