7.5 C
Braşov
AcasăMagazinSecretele de frumusețe ale divelor de la Hollywood. La ce trucuri apelează...

Secretele de frumusețe ale divelor de la Hollywood. La ce trucuri apelează actrițele pentru a-și păstra pielea fără imperfecțiuni?

Celebritățile de la Hollywood au fost întotdeauna un exemplu că poți să arăți bine la orice vârstă, dacă adopți un ritual de îngrijire strict. Acum, însă, nume mari din showbizul internațional printre care Halle Berry, Jessica Alba și Penelope Cruz au dezvăluit la ce trucuri apelează pentru a-și păstra frumusețea.

Penelope Cruz
Potrivit actriței, singurul și cel mai bun sfat pe care l-a primit de la mama ei a fost să mănânce întotdeauna sănătos. De asemenea, actrița alege să se odihnească suficient.

Jennifer Aniston
Motivul pentru care Jennifer Aniston n-a îmbătrânit deloc ? Ei bine, aceasta apelează frecvent la tratamente faciale și la masaje: ”Reprezintă o modalitate excelentă de a-ți reîmprospăta pielea și nu te vor face să arăți niciodată ca o roșie decojită.”, spunea actrița.

Halle Berry
De cealaltă parte, Halle Berry este adepta unui machiaj discret, iar înainte de a și-l aplica, ea se spală cu apă de trandafiri, pe care o lasă să intre în piele.
”Mă ajută să-mi păstrez machiajul proaspăt și mă simt mai tânără, mai fresh.”, a mărturisit actrița

Salma Hayek
Celebra actriță recunoaște că secretul pielii lipsite de imperfecțiuni este să se demachieze în fiecare seară. ”Niciodată nu merg la somn fără să nu mă spăl pe față. Niciodată în viața mea. Indiferent că sunt obosită, bolnavă ori amețită. Poate uit să-mi dau jos rochia, bijuteriile, însă nu machiajul.”, a povestit ea.

Olivia Wilde
Recunoscută pentru frumusețea absolută, Olivia Wilde a mărturisit că folosește un ser cu vitamina C pe care-l aplică de câteva ori pe săptămână, dar și un ulei de hidratare, cu care se dă în fiecare dimineață și seară. ”Mama întotdeauna îmi spunea să mănânc sănătos și să mă odihnesc. Îmi amintesc cum îmi spunea să mănânc legume și să merg la somn. Mă enerva să aud toate aceste lucruri, dar acum, fiind și eu mamă, mă aud frecvent spunând aceleași lucruri”, mărturisea actrița.

Jessica Alba
Actrița a dezvăluit că mama ei a învățat să folosească mereu o cremă cu factor de protecție UV, dar și să investească în produse cosmetice de calitate.
”Ar fi purtat mai degrabă haine ieftine, în loc să aleagă produse cosmetice ieftine. Îmi spunea: <>”, a mai povestit actrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE