3.4 C
Braşov
AcasăSportHandbalul revine la Sala Sporturilor: Corona joacă primul meci cu spectatori, pe...

Handbalul revine la Sala Sporturilor: Corona joacă primul meci cu spectatori, pe teren propriu, după un an și zece luni

Autor: George ANDREI

Un an și jumătate de la debutul pandemiei, plus alte patru luni în care echipa nu mai activa, fiind suspendată din competiții din cauza scandalului folosirii terapiei interzise cu laser intravenos. 20 de luni de la ultimul meci pe care echipa de handbal Corona Brașov l-a disputat, pe teren propriu, în fața fanilor.
De atunci, formația „galben-albastră” a fost retrogradată din Liga Națională, s-a înscris în eșalonul secund (Divizia A) și a avut un sezon ratat, nereușind, în această primăvară, să promoveze și să revină, implicit, în elita handbalului feminin românesc.
Cu un staff tehnic nou, condus de brașoveanul Alin Bondar, Corona a început al doilea său sezon în Divizia A, la finalul săptămânii trecute, în deplasare la echipa secundă a lui CSM București. O victorie nu chiar la îndemână, 32-25, care va fi urmată de revederea cu proprii fani, în această duminică.
De la ora 11.00, fetele în galben și albastru vor primi vizita formației CSU Neptun Constanța, cel puțin teoretic un derby al Seriei A a eșalonului secund.
Conducerea clubului aşteaptă suporterii să încurajeze echipa Braşovului în primul meci desfăşurat acasă, contând pentru etapa a 2-a a Diviziei „A” la handbal feminin. Duelul se anunţă unul puternic, adversara situându-se, constant, în ultimii ani pe primele poziţii ale clasamentului și bazându-se, în prezent, pe un efectiv format din jucătoare cu experienţă în primele două eşaloane.
Partida Corona Braşov – Neptun Constanţa are loc duminică, 19 septembrie (ora 11.00), la Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibaşi”. Accesul publicului este liber, cu respectarea regulilor de siguranţă sanitară impuse de legislaţia în vigoare. Spectatorii sunt obligaţi să prezinte la intrare actul de identitate şi document anti-Covid 19 (una dintre variante: dovada vaccinării sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 ore sau rezultatul negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 ore). Minorii nu sunt obligaţi să prezinte dovada vaccinării sau a unui test.
Persoanelor care prezintă simptome de febră, tuse, dureri în gât, dificultăţi de respiraţie li se va interzice accesul în sală, acces care se va face începând cu ora 10.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE