10 C
Braşov
AcasăMagazinAroganța lui Mirel Rădoi. Ce bolid exclusivist are selecționerul

Aroganța lui Mirel Rădoi. Ce bolid exclusivist are selecționerul

Pentru fanii bolizilor pe patru roți, numele de Lamborghini Urus Mansory Venatus este unul foarte cunoscut. Compania germană Mansory anunța modelul schimbat total, construind doar 25 de mașini. O astfel de mașină ajunge la aproximativ 450.000 de euro, iar una dintre ele se află și în România. Fericitul posesor al acestui bolid este nimeni altul, decât selecționerul Naționalei, Mirel Rădoi.

Lamborghini Urus Mansory Venatus, luxul la superlativ

Compania bavareză Mansory anunța în urmă cu ceva vreme un model conceput pe baza modelului Lamborghini Urus. Mansory Venatus, bazat pe mașina sport off-road Urus de la producătorul italian de mașini sport Lamborghini, are un design incitant și conversii complete, de la culoare și până la accesoriile sport. Mansory a refăcut complet aerodinamica noului model Lamborghini „in-house”. Rezultatul este un stil impresionant, în combinație cu aerodinamica optimizată și forță crescută pentru performanțe sporite în viraje. Partea din față a modelului Lamborghini Urus Mansory Venatus este îmbunătățită cu una din carbon complet nouă. Capota ultra-ușoară din carbon, cu prize de aer suplimentare de răcire completează reproiectarea capătului frontal. Noile părți laterale, spun cei de la Mansory, asigură continuarea limbajului de design pe lateral.

Modelul Mansory, o adevărată bestie pe patru roți

Inima noului model Mansory Venatus este motorul său V8 twin-turbo. Acesta a primit, de asemenea, modificări ample. Noua actualizare a motorului „P810” include un nou sistem de gestionare, un amortizor de zgomot sport spate cu conducte descendente și un convertor catalitic „cat200cell” de înaltă performanță. Datorită acestei modificări, Mansory Venatus este acum capabil să genereze date de performanță extrem de impresionante de 810 CP și un cuplu crescut la 1.000 Nm. Datele de performanță corespunzătoare: Vmax 320 km / h și 0-100km / h în 3,3 secunde.
Alternativ, modelul propus de Mansory poate fi comandat și într-o versiune numită „P745”. După o mapare a ECU de către inginerii companiei, datele corespunzătoare sunt745 CP și 960 Nm. Compania bavareză spune că a construit doar 25 de astfel de noi modele de Lamborghini, prețul ajungând la aproximativ 450.000 de euro.

Mirel Rădoi este posesorul unui Lamborghini Urus Mansory Venatus

”Antrenorul” Mirel Rădoi a fost văzut la ultimele antrenamente ale Naționalei venind cu acest bolid pe patru roți. În România, modelul refăcut aproape de la zero de compania bavareză Mandatory, este unic, celelalte 24 de mașini fiind vândute în Germania și în alte câteva țări. În afară de acest bolid, care ajunge la 100km/h în 3,3 secunde iar viteza maximă a bolidului ajunge la 320km/h, Mirel Rădoi mai deține un alt autoturism DE lux cu valoarea de catalog de 300.000 de euro. Este vorba de un Mercedes S63 AMG Brabus 700. Ca și în cazul bolidului cel nou, și acest model de Mercedes este unul rar, fiind scos pe piață în 2017.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române