10 C
Braşov
AcasăMagazinNunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc într-un local luxos

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc într-un local luxos

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc se apropie cu pași repezi. Emoțiile cu siguranță sunt din ce în ce mai mari pentru viitorii miri și familiile acestora. Petrecerea celor doi desigur că va fi într-o locație de lux și destul de încăpătoare pentru invitații lor. Locația se află în apropiere de malul mării, la Constanța. Jucătoarea de tenis și-a dorit nespus ca marele eveniment să aibă loc în orașul ei natal. Simona Halep și-ar fi dorit ca data nunții să fie secretă, dar planurile i-au fost date peste cap de Ilie Năstase.
Fostul tenismen a divulgat această informație într-o apariție TV. Fostul sportiv a mărturisit că a fost sunat de aceasta pentru a-l invita la nunta sa care va avea loc în Constanța pe data de 15 septembrie. Un politician a desconspirat și locația unde va avea loc petrecerea: mirii își vor întâmpina invitații în clubul Fratelli din Constanța. Amintim că sportiva se căsătorește pe 15 septembrie, iar pe 22 împlinește frumoasa vârstă de 30 de ani. Fostul primar din Bușteni, Emanoil Savin a fost cel care a dezvăluit locația. Acesta a făcut-o pe sportivă cetățean de onoare al orașului Bușteni în vremea în care ocupa postul de primar al localității. „Suntem prieteni de familie cu familia Halep și avem o invitație specială pe data de 15, la Fratelli. Sigur că ne-am pregătit și că vrem să îi urăm casă de piatră. Un cadou i-am cumpărat pentru casă, ceva special din partea noastră. Îmi doresc să o văd cât mai repede că revine în top 10”, a spus fostul edil.

Sportiva își dorește copii

„Să am un copil! Cred că o să depășească orice senzație pe care am avut-o eu în tenis. Am spus-o mereu: viața mea bate tenisul. Am trăirile mele, împlinirile mele, iar tenisul este ca o completare. Este ceva ce mi-am dorit să fac și mi-am dedicat toata viata acestui sport, dar rămâne limitat, adică nu poate să ia fața vieții mele. Aici nu e ca-n tenis. Orice fac în viață, am un plan. Dar, ajustez orice plan de-al meu persoanei de lângă mine, familiei și așa mai departe. Am învățat, oarecum, în ultimul an să trăiesc zi de zi și să mă bucur de fiecare zi. M-am maturizat și sunt împlinită”, a mărturisit Simona Halep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local