14.1 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAntreprenorii brașoveni pot depune Declarația privind Beneficiarul Real la Camera de Comerț...

Antreprenorii brașoveni pot depune Declarația privind Beneficiarul Real la Camera de Comerț și Industrie. Până la 1 octombrie

Amânată de câteva ori, declaraţia anuală privind beneficiarul real al persoanei juridice trebuie depusă până la 1 octombrie 2021. Foarte mulți antreprenori brașoveni se plâng permanent de cozile și lipsa de organizare și comunicare în timp real de la Registrul Comerțului Brașov-un fel de stat în stat ! Acum persoanele juridice din Brașov au șansa să nu mai interfereze cu această instituție: Camera de Comerț și Industrie Brașov poate face, contra cost, acest serviciu. Taxa este de 100 de lei, inclusiv TVA, iar antreprenorul are toate șansele să își rezolve problema în 5 minute: documentele necesare pot fi trimise pe e-mail sau WhatsApp, plata serviciului se poate face online iar ”patronul” petrece doar 5 minute pentru a semna declarația.
Documentele necesare pentru acest demers sunt:
-copie cupă CI asociați
-nr. de telefon al administratorului
-numărul de înregistrare al societății
Doritorii pot trimite aceste informații la adresa de e-mail roxana.munteanu@ccibv.ro iar din acel moment au scăpat de grija ”beneficiarului real”. Mai trebuie doar să plătească și să semneze.
Cei care nu depun declarațiile până la 1 octombrie vor fi asimilați drept contravenienți şi vor fi sancționați cu amendă de la 5.000 lei la 10.000 lei.Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor se realizează de către organele cu atribuţii de control ale Ministerului Finanţelor Publice – Agenţia Naţională de Administrare Fiscală şi ale unităţilor sale teritoriale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române